Η Dilek Taş είναι στην οθόνη αυτή την εβδομάδα με ένα επεισόδιο με γρήγορο ρυθμό.


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Dilek Taş είναι στην οθόνη αυτή την εβδομάδα με ένα επεισόδιο με γρήγορο ρυθμό.


Η Dilek Taş θα έρθει στη δημοσιότητα με το 8ο επεισόδιο την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου. Τα γεγονότα θα αποκαλυφθούν ένα προς ένα αυτή την εβδομάδα στη σειρά, η οποία τράβηξε την προσοχή του κοινού με τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν.

Ο Μουσταφά, που υπέμεινε όλες τις κακουχίες για την κόρη του και έκρυψε τον εαυτό του και την ταυτότητά του, θα μάθει τα γεγονότα για την Τζεμρέ και θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την οικογένεια Ρόνα. Ο Macide θα αναλάβει δράση για να πραγματοποιήσει την επιχείρηση παρά την αντίσταση όλων. Καθώς ο Φέγκαν επιδιώκει τις υποψίες του για το ποια είναι πραγματικά, μια πολύ σημαντική συζήτηση θα γίνει μεταξύ της Άσουμαν και της Μασίντ.

Ο διάσημος ηθοποιός Savash Özdemir εντάχθηκε στο καστ της Dilek Tashi. Ο Özdemir, ο οποίος θα εμφανιστεί ενώπιον των τηλεθεατών στο όγδοο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα, θα δώσει ζωή στην εικόνα του Kubilai. Η άφιξη του Κουμπιλάι, που εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στον Μουσταφά και κάνει μια απρόσμενη πρόταση, θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες.

Το καστ της σειράς, με τους Salih Bademci, Hazal Subash και Ozan Dolunay, περιλαμβάνει: Συμμετέχουν επιτυχημένα ονόματα όπως οι Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı και Ömer Toprak Yılmaz.

Η τηλεοπτική σειρά Dilek Taş, σε σκηνοθεσία Volkan Kocatürk και σενάριο Can Sinan, θα βγει στον αέρα του Kanal D με το νέο της επεισόδιο την 1η Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, στις 20.00.


Comments (No)

Leave a Reply