Η Çağla Şikel έκλεισε την καλοκαιρινή σεζόν!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Çağla Şikel έκλεισε την καλοκαιρινή σεζόν!


Η Çağla Şıkel, η οποία επιλέχθηκε πρώτη στον διαγωνισμό Μις Τουρκία στον οποίο συμμετείχε το 1997, μπήκε στον παγκόσμιο οίκο με τον τραγουδιστή Emre Altuğ το 2008. Η εγγεγραμμένη καλλονή, που έφερε στον κόσμο δύο παιδιά Kuzey (13) και Space (11). έκπληξη τερμάτισε τον γάμο του το 2015.

Το 44χρονο μοντέλο, το όνομα του οποίου μπήκε συχνά σε φήμες αγάπης μετά το διαζύγιό της, τις διέψευδε με κάθε ευκαιρία. Το διάσημο όνομα, που του αρέσει να ζει την ιδιωτική του ζωή στα κρυφά, έσπασε τον κανόνα χρόνια αργότερα. Το μοντέλο, που τον περασμένο Ιανουάριο σαλπάρει για μια νέα αγάπη με τον Nail Gonenley, στάθηκε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες μαζί με τον αγαπημένο της δικηγόρο.

Η Çağla Şıkel εθεάθη στο Etiler Akmerkez χθες το βράδυ. Για τις διακοπές στον Τσεσμέ, το μοντέλο είπε: «Είναι ένα μέρος που πηγαίνω κάθε σεζόν. Τώρα που ξεκίνησε η νέα σεζόν, ήρθα στην Κωνσταντινούπολη. Τα παιδιά είναι στο Τσεσμέ με τη μητέρα μου. Θα τους πάω την Παρασκευή. περνώ το Σαββατοκύριακο στον Τσεσμέ και μετά τα παιδιά μου. «Θα επιστρέψω στην Κωνσταντινούπολη. Έχουμε ήδη τελειώσει τις καλοκαιρινές διακοπές», είπε.


Comments (No)

Leave a Reply