Η Bilge Öztürk και ο Daren Gerede ερωτεύτηκαν!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Bilge Öztürk και ο Daren Gerede ερωτεύτηκαν!


Η δικηγόρος Bilge Öztürk, που κάποτε έκανε όνομα με τη σχέση της με τον μεγάλο σταρ Tarkan, βρήκε την ευτυχία που αναζητούσε πριν από δύο χρόνια στον Daren Gerede Erkaya, γιο του φωτογράφου Bennu Gerede.

Εκφράζοντας την αποδοχή της για τη σχέση, η Gerede είπε: «Ένα από τα πράγματα που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου είναι ο γιος μου Ντάρεν… Η γνωριμία με μια πολύ ιδιαίτερη ψυχή, μια πολύ ιδιαίτερη ύπαρξη και η εμπειρία μιας εξαιρετικής σχέσης μου δίνει τόση ελπίδα και φως ! Σε αγαπώ πολύ και εσένα επίσης.» «Σε αγαπώ απίστευτα, αγαπητή μου Bilge. Πολύ…» σχολίασε.

Η Öztürk, η οποία είναι ερωτευμένη με τον κατά 22 χρόνια μικρότερό της φίλο της Daren Gerede Erkaya, τραβάει συχνά την προσοχή με τις πόζες της. Πρόσφατα, ο Öztürk μοιράστηκε την ερωτική του πόζα με την κοπέλα του.

Ο Yozturk, ο οποίος εθεάθη να φεύγει από την πόλη Nisantashi πέρυσι, είπε: «Είναι αλήθεια ότι ετοιμάζεστε για το γάμο;» Χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις για το θέμα:

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως προετοιμασία γάμου. Δεν έχουμε τέτοια πρωτοβουλία. Την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν νέα για αρραβώνα λόγω των ρούχων που φορούσαμε. Βασικά, δεν είχα ποτέ καμία ανησυχία για τον γάμο. Από τη στιγμή που είμαι χαρούμενος, δεν αισθάνομαι υποχρεωμένος από την οικογενειακή κατάσταση. Αυτό το έργο τελειώνει στην καρδιά. Είμαι τόσο χαρούμενος. Ελπίζω να κρατήσει για πολύ, γάμος ή όχι.


Comments (No)

Leave a Reply