Η Azhda Pekkan επισκέφτηκε το καταφύγιο ζώων: Το χέρι και το χέρι μου θα είναι πάντα τριγύρω


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Azhda Pekkan επισκέφτηκε το καταφύγιο ζώων: Το χέρι και το χέρι μου θα είναι πάντα τριγύρω


Η διάσημη τραγουδίστρια Ajda Pekkan επισκέφτηκε το Καταφύγιο Ζώων Torba του Δήμου της Αλικαρνασσού. Η Ajda Pekkan, η οποία ήρθε στο καταφύγιο με τον δήμαρχο της Αλικαρνασσού Αχμέτ Αράς, υποδέχτηκε το προσωπικό με λουλούδια. Η Azhda Pekkan, η οποία μετέφερε τα ζώα στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας και τα φροντίζει στενά, έκανε έκκληση για την υιοθεσία των άστεγων ζώων.

“Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ”

Δηλώνοντας την ανάγκη να είμαστε ευαίσθητοι στα αδέσποτα ζώα, η Ajda Pekkan είπε: «Ο δήμος της Αλικαρνασσού είναι ένας μεγάλος μεταρρυθμιστής. «Τα χέρια και τα μπράτσα μου θα είναι πάντα τριγύρω. Τα αδέσποτα ζώα πρέπει να υιοθετούνται. Πρέπει να προστατεύσουμε και αυτούς που βρίσκονται στο δρόμο. Είναι πολύ αδίστακτο να το αγνοούμε. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι», είπε.

«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ»

Τονίζοντας την ανάγκη εκπαίδευσης των παιδιών σε αυτό το θέμα, η Azhda Pekan είπε: «Τα παιδιά βλέπουν τα ζώα ως παιχνίδια. Έχουν και ψυχή, θέλουν αγάπη. Βλέπεις να δαγκώνουν κάποιον όταν πεινάει; Οχι. Αυτό ισχύει και για άλλα ζώα. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αν δεν τους βοηθήσουμε. “Αν δεν υιοθετηθούν, ας τους ευνουχίσουμε. Ας μην τους βγάλουμε στο δρόμο γιατί είναι απροστάτευτοι. Οι άνθρωποι αγαπούν πολύ τα παιδιά, αγαπώ τα μωρά. Πρώτα και κύρια. Δεν καταλαβαίνω πώς δεν μπορούν να έχουν αυτή την ενσυναίσθηση ,” αυτός είπε. Ο δήμαρχος της Αλικαρνασσού Αχμέτ Αράς δήλωσε: «Η κυρία Ajda αγαπά πολύ την Αλικαρνασσό και θέλει να περνά τον περισσότερο χρόνο της στο Μπόντρουμ. Την είχαμε ανακοινώσει ως πρέσβειρα πολιτισμού και τέχνης της Αλικαρνασσού, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις της ίδιας της Azhda Hanim. Είπε, «Ας το κάνουμε. “Ο πρώτος του στόχος ήταν οι ψυχές μας, τα παιδιά μας. Μετά θα φτιάξουμε μια βιβλιοθήκη”, είπε.


Comments (No)

Leave a Reply