Η ASUS παρουσίασε μοντέλα δρομολογητών Wi-Fi 7 mesh!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η ASUS παρουσίασε τα νέα μοντέλα δρομολογητή Wi-Fi 7 mesh ZenWiFi BQ16 και BQ16 Pro στην εκδήλωση CES 2024. Λοιπόν, τι καινοτομίες φέρνουν αυτές οι συσκευές; Σε ποιον αρέσουν οι δρομολογητές Wi-Fi 7 mesh; Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες…

Η ASUS παρουσίασε μοντέλα δρομολογητών Wi-Fi 7 mesh!

Τα ZenWiFi BQ16 και BQ16 Pro, τα μοντέλα δρομολογητών δικτύου που παρουσιάστηκαν φέτος από την ASUS, προσφέρουν σύνδεση δικτύου υψηλής απόδοσης χρησιμοποιώντας τη νέα γενιά τεχνολογίας Wi-Fi 7 τετραπλής ζώνης. Αυτές οι συσκευές έχουν στόχο να ενισχύσουν το οικιακό σας δίκτυο, να παρέχουν ευρύτερη κάλυψη και να δημιουργήσουν έξυπνα σπίτια έτοιμα για το μέλλον.

Δρομολογητής ASUS Wi-Fi 7 mesh

Τα ZenWiFi BQ16 και BQ16 Pro είναι ιδανικά για σπίτια που απαιτούν σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας. Με δυνατότητα επίτευξης ταχύτητων WiFi 7 έως 30 Gbps, αυτές οι συσκευές σάς επιτρέπουν να διαχειρίζεστε το οικιακό σας δίκτυο με ευρεία περιοχή κάλυψης, διπλές θύρες Ethernet 10 Gbps και προηγμένες λειτουργίες.

Ο παγκόσμιος φορητός υπολογιστής διπλής οθόνης OLED από την ASUS! Χαρακτηριστικά του Zenbook DUO

Ο παγκόσμιος φορητός υπολογιστής διπλής οθόνης OLED από την ASUS! Χαρακτηριστικά του Zenbook DUO

Η ASUS παρουσίασε τις νέες τεχνολογίες της στην CES 2024. Το προϊόν που τράβηξε τη μεγαλύτερη προσοχή εδώ με τα προηγμένα χαρακτηριστικά του ήταν το ASUS Zenbook DUO.

Και τα δύο μοντέλα ξεχωρίζουν ως κατάλληλες λύσεις για όποιον θέλει μια υψηλής απόδοσης και αξιόπιστη σύνδεση δικτύου στο σπίτι. Προσφέρει συνεχή απόδοση υψηλού επιπέδου, ειδικά για έξυπνες οικιακές συσκευές, ραδιοτηλεοπτικούς φορείς 4K HDR, οικιακούς εργαζόμενους και παίκτες.

Κύρια χαρακτηριστικά των ASUS ZenWiFi BQ16 και BQ16 Pro.

 • ASUS AiMesh τεσσάρων λωρίδων:
  • Προσφέρει υψηλή απόδοση WiFi 7 με χαμηλή κίνηση και μεγάλη περιοχή κάλυψης.
 • Υψηλή ταχύτητα και μεγάλη εμβέλεια:
  • Ταχύτητα Wi-Fi 7 έως 30 Gbps και εμβέλεια έως 743 τετραγωνικά μέτρα.
 • Διπλές θύρες Ethernet 10 Gbps:
  • Όχι μόνο βελτιώνει την ενσύρματη εμπειρία παιχνιδιού, αλλά ενισχύει επίσης την παραγωγικότητα των οικιακών εργαζομένων. Καθιστά επίσης εύκολη την παρακολούθηση εκπομπών 4K HDR χωρίς διακοπή.
 • ASUS AiMesh Network:
  • Πλούσια χαρακτηριστικά όπως σύνδεση φόντου υψηλής ταχύτητας, τεχνολογία μείωσης νεκρής ζώνης.
 • Χαρακτηριστικά ασφαλείας:
  • Προστατεύεται με το AiProtection Pro, το οποίο δεν απαιτεί συνδρομή. Χάρη σε αυτό το λογισμικό που υποστηρίζεται από την Trend Micro, μπορείτε να εκτελέσετε σαρώσεις ασφαλείας με ένα κλικ και να σερφάρετε στο Διαδίκτυο με ασφάλεια.
 • IoT και γονικοί έλεγχοι:
  • Προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης συσκευών IoT, VPN και γονικού ελέγχου δημιουργώντας υποδίκτυα. Διαπρέπει στη διαχείριση του χρόνου οθόνης με το Kids Network και στην εύκολη σύνδεση στο αγαπημένο σας υποδίκτυο VPN με το δίκτυο VPN.

Σημείωση: Η ASUS ανακοίνωσε επίσης τους δρομολογητές gaming ROG Rapture GT-BE98 και GT-BE98 Pro Wi-Fi 7. Είπε ότι και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία με την ισχυρή λειτουργία AiMesh quad-band. Λεπτομερή χαρακτηριστικά θα ανακοινωθούν στο εγγύς μέλλον.

SDNshiftdelete.net

Comments (No)

Leave a Reply