Η AMD θα χρησιμοποιήσει Samsung 4nm για χαμηλού κόστους Ryzen APU


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

AMDσχετικά με τον οδικό χάρτη της αγοράς εισόδου και προϋπολογισμού στη Samsung Φαίνεται ότι εγκαθίσταται. Μερικά από τα επερχόμενα AMD Ryzen APU Και Radeon GPU Η διαδικασία των 4nm της Samsung λέγεται ότι χρησιμοποιείται στα μοντέλα της.

Η AMD θα χρησιμοποιήσει Samsung 4nm για ορισμένες Ryzen APU και Radeon GPU

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από αξιόπιστες πηγές, η AMD ανακοίνωσε σχέδια για οικονομικά Ryzen APU και Radeon GPU που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα. Samsung 4nm Θέλει να πάει σε δίκη. Η διαδικασία 4n αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή Ryzen APU που έχουν σχεδιαστεί για συστήματα σχετικά χαμηλού επιπέδου.

Γνωρίζουμε ότι η AMD θα ανανεώσει τη σειρά Strix Point τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, τα μοντέλα Kracken Point και Fire Range έχουν επίσης έναν κρίσιμο οδικό χάρτη. Αυτά τα μοντέλα θα αποτελούνται από νέες APU, επίπεδο εισόδου Intel Core Ultra Στοχεύει να ανταγωνιστεί με μάρκες.

Η Xiaomi ξεκίνησε να δοκιμάζει το HyperOS για άλλο μοντέλο!

Η Xiaomi ξεκίνησε να δοκιμάζει το HyperOS για άλλο μοντέλο!

Η Xiaomi ξεκίνησε να δοκιμάζει την ενημέρωση HyperOS για το δημοφιλές μοντέλο tablet Xiaomi Pad 5. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες…

Η AMD λέγεται επίσης ότι εργάζεται σε διακριτές GPU Radeon με αρχιτεκτονική 4nm της Samsung. Αν και το υψηλής απόδοσης RDNA 4 θα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί TSMC 4nm, ορισμένα Σχέδια RDNA 3+ Μπορεί να κατασκευάζεται από τη Samsung.

Η AMD αναμένεται να συμπεριλάβει την αρχιτεκτονική RDNA 3+ στα μοντέλα Strix Point APU. Με το RDNA 3+ να κινείται στην τεχνολογία της Samsung, μπορεί να ανοίξει μια νέα σελίδα σε αρχικού επιπέδου Ryzen APU.

Η AMD θέλει να επεκτείνει την αρχιτεκτονική της μετά την περιορισμένη παραγωγή AI της TSMC. Στο πλαίσιο αυτό, η Samsung θα μεταβεί σε 4n για να μην εξαντλήσει το απόθεμά της στην αγορά χαμηλού κόστους. Αυτό θα εξασφαλίσει τη θέση της στην προσιτή αγορά ανεξάρτητα από τους περιορισμούς της TSMC.

Comments (No)

Leave a Reply