Η AMD αλλάζει CPU κατασκευασμένα στην Ταϊβάν! – SDN


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Οι γίγαντες του υλικού κατασκευάζουν σε χώρες όπως η Κίνα, η Ταϊβάν, η Σιγκαπούρη και η Μαλαισία. Η AMD είναι ένα από αυτά. Ωστόσο, η εταιρεία Ryzen άρχισε να αφαιρεί τις αναφορές στην Ταϊβάν από τους σειριακούς επεξεργαστές. Κατά συνέπεια, ο επεξεργαστής δεν θα χρησιμοποιήσει τον όρο Ταϊβάν στη συσκευασία του ή στα καλούπια σιλικόνης. Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος;

Η AMD δεν θα λέει πλέον “Συναρμολογήθηκε στην Ταϊβάν”

Η AMD κατασκευάζει επεξεργαστές με τον συνεργάτη της στην Ταϊβάν TSMC να το κάνουμε μαζί. Στα καλούπια πυριτίου των επεξεργαστών, “Συγκεντρώθηκε στην Ταϊβάνδήλωσε. Ωστόσο, αυτό το κείμενο δεν θα χρησιμοποιείται πλέον. Επεξεργαστές, συσκευασία και συναρμολόγηση τσιπΚατασκευάζεται στη ΜαλαισίαΘα συνεχίσει να φέρει την έκφραση «.

Μιλώντας για το θέμα, ένας εκπρόσωπος της AMD είπε ότι η αλλαγή έγινε για να είναι συμβατή με άλλα προϊόντα. Ο γίγαντας υλικού προσέλαβε πρόσφατα έναν σχεδιαστή τσιπ Xilinx το είχε αγοράσει. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της εταιρείας είναι ότι δεν φέρει την ετικέτα καμίας χώρας.

Εμφανίστηκαν οι νέοι επεξεργαστές Intel 24 πυρήνων!

Εμφανίστηκαν οι νέοι επεξεργαστές Intel 24 πυρήνων!

Εμφανίστηκαν η πλατφόρμα Intel Arrow Lake-S και οι επεξεργαστές. Η πλατφόρμα, η οποία αναμένεται να ανταγωνιστεί την AMD Zen 5, έρχεται με διαμόρφωση 24 πυρήνων.

Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι δεν είχαν αντιμετωπίσει πιέσεις από την Κίνα. Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι η εταιρεία έκανε αυτό το βήμα για να αποφύγει τα προβλήματα της Κίνας. Πιστεύεται ότι αφαιρώντας τη φράση Ταϊβάν από τη σειρά Ryzen, η μάρκα AMD θα είναι καλύτερα στρατηγικά προσανατολισμένη.

Πριν AMD Και κουρσάρος Εταιρείες όπως, για παράδειγμα, έχουν αντιμετωπίσει αντιδράσεις στην Κίνα λόγω των συσκευασιών που δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ταϊβάν. Αν και η AMD λέει ότι αυτή η αλλαγή δεν έγινε για πολιτικούς λόγους, οι αλλαγές στην ετικέτα θα αποτρέψουν την εμφάνιση παρόμοιων καταστάσεων.

Με την κίνηση αυτή, η AMD ακολουθεί τα βήματα της Intel και άλλων κατασκευαστών υλικού που δεν αναφέρουν τις χώρες όπου κατασκευάζονται τα μέρη τους.

Ποια είναι η γνώμη σας για τη στρατηγική κατασκευής της AMD; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply