Η AMD έκανε μια επαναστατική ενημέρωση που θα επιταχύνει τον κόσμο του gaming


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η AMD έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην τεχνολογία απόδοσης υψηλής ανάλυσης που βασίζεται σε AI, ανακοινώνοντας την ενημέρωση FSR 3.1 στο Game Developers Conference 2024 (GDC 2024). Εκτός από τις σημαντικές βελτιώσεις FPS που παρείχε προηγουμένως το FSR 3, το FSR 3.1 προσθέτει προηγμένη τεχνολογία απόδοσης καρέ και νέα “Γεννημένος Α.Α.” Προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας στα παιχνίδια με τη λειτουργία ποιότητας.

AMD FSR 3.1: Μια ενημέρωση που θα αυξήσει την ταχύτητα των παιχνιδιών

Το FSR 3 υιοθετήθηκε γρήγορα από τις αρχές του 2024 και επί του παρόντος 40 παιχνίδια υποστηρίζουν το FSR 3. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε παιχνίδια όπως το Forspoken και το Immortals of Aveum™, το FSR 3 εμφανίζεται επίσης σε δημοφιλή παιχνίδια όπως το The Last of Us™ Part I και Starfield.

Ενημέρωση amd fsr 3.1

Τι νέο υπάρχει στο FSR 3.1

Το FSR 3.1 περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις για τη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας:

  • Καλύτερη χρονική σταθερότητα και σταθερότητα γύρω από αντικείμενα Μείωση του «φουσκώματος».
  • Σε αντικείμενα σε κίνηση προστασία λεπτομέρειας Και μειώστε το είδωλο της εικόνας.
  • Νέα AMD FidelityFX API των προγραμματιστών με αποσφαλμάτωση ευκολία και μελλοντικό FSR Συμβατότητα με εκδόσεις.

Η τεχνολογία ενίσχυσης FPS της AMD κυκλοφόρησε για το The Last of Us Part 1!

Η τεχνολογία ενίσχυσης FPS της AMD κυκλοφόρησε για το The Last of Us Part 1!

Αναπτύχθηκε από την Naughty Dog, το The Last of Us Part 1 διαθέτει τεχνολογία AMD FSR 3 που ενισχύει το FPS.

Το FSR 3.1 θα είναι διαθέσιμο στους προγραμματιστές μέσω του GPUOpen το δεύτερο τρίμηνο του 2024 και θα εμφανίζεται στα παιχνίδια μέχρι το τέλος του έτους. Το Ratchet & Clank: Rift Apart θα είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που ενσωματώνουν το FSR 3.1.

Αυτή η ενημέρωση προσφέρει νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες για προγραμματιστές παιχνιδιών και παίκτες. Πώς η τεχνολογία AMD θα επηρεάσει την ποιότητα και την απόδοση της εικόνας στα παιχνίδια και αυτές οι καινοτομίες θα επηρεάσουν σημαντικά τον κόσμο του gaming. Αυτές οι εξελίξεις αξίζει να παρακολουθήσουν οι παίκτες και οι λάτρεις της τεχνολογίας.

amd fsr 3.1

Η ενημέρωση τεχνολογίας FSR 3.1 της AMD σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης εικόνας που βασίζεται σε AI επιτρέπει στους προγραμματιστές να παρέχουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και στους παίκτες μια πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού.

Το FSR 3.1 υποστηρίζεται από ένα ευρύ φάσμα καρτών γραφικών, τόσο της AMD όσο και των προϊόντων τρίτων κατασκευαστών. βελτιώνει την απόδοση του παιχνιδιού. Ο αντίκτυπος αυτής της τεχνολογίας στον κόσμο του gaming θα επιτρέψει στα παιχνίδια να γίνουν πιο ρεαλιστικά και καθηλωτικά, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού και θέτοντας ένα νέο πρότυπο για ένα ευρύ φάσμα παικτών.

Αυτή η ενημέρωση αυξάνει τις προσδοκίες για το μέλλον του gaming και ενισχύει την ηγετική θέση της AMD στην τεχνολογία. Τι πιστεύετε για αυτήν την ερώτηση; Μπορείτε να γράψετε τις απόψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply