Η φιλόδοξη είσοδος του Kanal D στη νέα σεζόν, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες μετάδοσης των Dilektaşı και Back Streets


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Φιλόδοξη είσοδος στη νέα σεζόν από το Kanal D... Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των Dilektaşı και Arka Sokaklar.


Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες μετάδοσης των δύο πολυαναμενόμενων σειρών του Kanal D, που μπήκαν φιλόδοξα στη νέα σεζόν.

Η Arka Sokaklar, η μακροβιότερη φαινομενική σειρά στην ιστορία της τουρκικής τηλεόρασης, ετοιμάζεται να βγει στις οθόνες με την 18η σεζόν της. Η σειρά, που θα βρεθεί μπροστά στο κοινό με το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει με μια πολύ διαφορετική ιστορία αυτή τη φορά. Η D Media είναι η παραγωγός της 18ης σεζόν του Arka Sokaklar.

Η νέα σειρά Dilektaşı του Kanal D, η οποία αφηγείται μια ιστορία από τη δεκαετία του 1980, θα συναντήσει επίσης το κοινό τον Σεπτέμβριο. Το The Wishing Stone, σε παραγωγή της Pastel Film και παραγωγή Efe İrvül, για το οποίο συζητιέται πολύ με τα δημοσιευμένα teaser, θα ανέβει στην οθόνη με το πρώτο του επεισόδιο την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου.

Το Back Sokaklar είναι στο Kanal D με τα πρώτα του επεισόδια την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και το Dilektaşı την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου…


Comments (No)

Leave a Reply