Η Υπέροχη Ζωή Μου Ποιος είναι η Ετζέ; Πόσο χρονών είναι η Eje Uslu, σε ποια σειρά συμμετείχε;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Υπέροχη Ζωή Μου Ποιος είναι η Ετζέ;  Πόσο χρονών είναι η Eje Uslu, σε ποια σειρά συμμετείχε;

Ο χαρακτήρας Ece είναι μεταξύ των χαρακτήρων της τηλεοπτικής σειράς Şahane Hayat. Ποια είναι όμως η Ece στην τηλεοπτική σειρά Şahane Hayat;

Ποιος είναι ο Eje από τη σειρά Şahane Hayat;

Η Ece Uslu υποδύεται την Ece στην τηλεοπτική σειρά Şahane Hayat.

Η Ece Uslu θα λάβει μέρος σε πολλές θεαματικές σκηνές σε πέντε επεισόδια του Şahane Hayat και θα εμφανιστεί ενώπιον του κοινού ως μέντορας του Shebnem (Hilal Altonbilek).

Πόσο χρονών είναι ο Eje Uslu;

Η Ece Uslu, γεννημένη στη Σμύρνη, γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1974. Η Uslu, η οποία ήρθε δεύτερη σε έναν παιδικό διαγωνισμό ομορφιάς που διοργάνωσε η εφημερίδα Kelebek το 1976, ενδιαφερόταν για το θέατρο από μικρή ηλικία.

Η όμορφη ηθοποιός Ece Uslu, η οποία μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη με τη μητέρα της σε ηλικία 14 ετών, ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Turk College, το Yesenish και το Evrim Colleges. Η ηθοποιός, που εργάστηκε για ένα χρόνο στο θέατρο Ferhan Şensoy Nöbetçi, εργάστηκε ως φωτομοντέλο στο «Başak Gürsoy Modeling Agency».

Την πρώτη του υποκριτική εμπειρία την είχε στην τηλεοπτική σειρά «İz Peşinde», η οποία μεταδόθηκε το 1989. Ο επιτυχημένος ηθοποιός, που συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες παραγωγές κατά τη διάρκεια της καριέρας του, απέκτησε πραγματική φήμη το 2002 με τη σειρά «Zerda», στην οποία έπαιξε τον κύριο ρόλο.

Comments (No)

Leave a Reply