Η τεχνητή νοημοσύνη οδήγησε στην ανάπτυξη της αγοράς μνήμης HBM!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Μπορούμε να πούμε ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην τεχνολογία τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι πιο αισθητό στην πλευρά της τεχνητής νοημοσύνης. Οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης έχουν καθιερωθεί και είναι ολοένα και πιο κοινές, από το αυτοκίνητο που οδηγούμε μέχρι το smartphone που χωράει στην τσέπη μας.

Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση, οι εταιρείες αυξάνουν ολοένα και περισσότερο τις επενδύσεις τους σε αυτόν τον τομέα. Εταιρείες όπως η Google, η Microsoft, το OpenAI και η NVIDIA κατάφεραν να ξεχωρίσουν με αυτές τις επενδύσεις. Φυσικά, η ανάπτυξη στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης έχει σημαντικό αντίκτυπο και στην αγορά υλικού. Μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση το υποστηρίζει.

Αύξηση τιμής μνήμης HBM!

εταιρεία έρευνας αγοράς Yolo Group Σύμφωνα με τα δεδομένα που κοινοποίησε η , με την αύξηση της έρευνας τεχνητής νοημοσύνης, η ζήτηση για HBM ή High Bandwidth Memory αυξήθηκε σημαντικά το 2023. Αντίστοιχα, αυξήθηκε και η παραγωγή.

Αύξηση τιμής μνήμης HBM!

AMD Και NVIDIA επιταχυντές τεχνητής νοημοσύνης που παράγονται από και HBM στις αναμνήσεις 500 τοις εκατό Αναφέρεται ότι υπάρχει αύξηση των τιμών από . Το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά με περαιτέρω εξελίξεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

Ανοίξαμε το εσωτερικό του Xiaomi 14 Pro: Όλο το υλικό είναι εδώ!

Ανοίξαμε το εσωτερικό του Xiaomi 14 Pro: Όλο το υλικό είναι εδώ!

Ανοίξαμε το εσωτερικό του μοντέλου Xiaomi 14 Pro, ενός από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα στην πλευρά του Android με οθόνη 2K και επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3.

Σύμφωνα με στοιχεία Samsung Και SK Hynix, η HBM κυριαρχεί στην αγορά της μνήμης. Δεδομένου ότι το μερίδιο αγοράς των δύο εταιρειών 90 τοις εκατόΑναφέρεται ότι είναι υψηλότερο από. σε αυτήν την στιγμή SK Hynix και κατασκευαστής ημιαγωγών με έδρα την Ταϊβάν TSMC Εκτιμάται ότι η συνεργασία μεταξύ των εταιρειών θα επηρεάσει τα μερίδια αγοράς τους στον κλάδο.

Καθώς ο κλάδος της τεχνητής νοημοσύνης προχωρά HBM αγορά μνήμης τα επόμενα πέντε χρόνια 45 τοις εκατό Λέγεται ότι μεγαλώνει σε. Με την άφιξη των μνημών HBM4, τα έσοδα των κατασκευαστών αναμένεται να αυξηθούν.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply