Η συμφωνία άδειας χρήσης Intel και Huawei δεν θα ανανεωθεί!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Intel Και Huawei Απροσδόκητες εξελίξεις συμβαίνουν. Η Intel, η οποία προμηθεύει επεξεργαστές φορητών υπολογιστών στην κινεζική εταιρεία, θα χάσει φέτος μία από τις άδειες εξαγωγής της. Αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Οι ΗΠΑ δεν θα επιτρέψουν μια συμφωνία μεταξύ Intel και Huawei

Η συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, που υπογράφηκε για πρώτη φορά το 2019, επέτρεψε στην Intel να συνεργαστεί με επεξεργαστές με την Huawei και να πουλήσει επεξεργαστές στην εταιρεία. Αντιμετώπισε όμως αντιδράσεις από αντιπάλους και κριτικούς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για παράδειγμα, η AMD προσπάθησε και απέτυχε να αφαιρέσει την άδεια χρήσης της Intel.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο θέμα, η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι απίθανο να εγκρίνει την ανανέωση της άδειας που έχει λήξει. Υπάρχει ήδη παρόμοια συμφωνία άδειας χρήσης Qualcomm Και Huawei Υπάρχουν και ανάμεσά τους. Επίσης, δεν αναμένει να ανανεωθεί η συμφωνία με την Qualcomm.

Nothing OS 2.5.3 ενημέρωση για Nothing Phone (2a)!  Τι συνέβη?

Nothing OS 2.5.3 ενημέρωση για Nothing Phone (2a)! Τι συνέβη?

Η Nothing έχει κυκλοφορήσει την ενημέρωση Nothing OS 2.5.3 για το τελευταίο της τηλέφωνο, το Nothing Phone (2a). Ακολουθούν οι λεπτομέρειες της ενημέρωσης του Nothing Phone…

Εάν λήξουν αυτές οι άδειες Ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας Αυτό θα αποτρέψει τη Huawei από την προμήθεια βασικών εξαρτημάτων υλικού. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία δεν έχει προς το παρόν πρόσβαση σε τσιπ της Qualcomm με Android και 5G.

Το μέλλον τέτοιων συνεργασιών βρίσκεται υπό έντονο έλεγχο από την αμερικανική κυβέρνηση. Πέρυσι, ένας εμπορικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ δήλωσε ότι η πολιτική αδειοδότησης της Huawei αναθεωρείται και ότι θα σταματήσουν να δίνουν αμερικανική τεχνολογία στην εταιρεία.

Αυτή η αβεβαιότητα καθιστά ακόμη πιο απαισιόδοξη τη συμφωνία προμήθειας εκατό εκατομμυρίων δολαρίων των δύο εταιρειών. Εάν η συμφωνία μπλοκαριστεί, η Intel θα χάσει έναν σημαντικό πελάτη και η Huawei θα στερηθεί τους επεξεργαστές υπολογιστών.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τις απαντήσεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Οι απόψεις σας είναι πολύτιμες για εμάς.

Comments (No)

Leave a Reply