Η σειρά Nvidia GeForce GTX τελείωσε!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Nvidia, η οποία έχει κάνει όνομα για την αξία της επωνυμίας που έχει πετύχει τις τελευταίες ημέρες, ανακοίνωσε μια λύση για τη σειρά GeForce GTX που πολλοί παίκτες χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια.

Η σειρά GeForce GTX έχει αποσυρθεί

Η Nvidia, η οποία πρόσφατα έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, πρόσφατα GeForce GTX 16 παραγωγή σειριακών καρτών γραφικών. διακόπηκε τελείως. Με την απόφαση αυτή, GTX 1660S, GTX 1660, GTX 1650 και GTX 1630 Κάρτες σαν αυτές δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Απόθεμα της σειράς GTX 16 στην αγορά λήγει σε περίπου τρεις μήνες αναμένεται και η Nvidia εστιάζει πλέον αποκλειστικά σε Το μετέτρεψε στη σειρά GeForce RTX.

Η Nvidia εισήγαγε το όνομα RTX στην τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων. RTX 20 το έφερε στη ζωή μας με τη σειρά του, και μετά RTX 30 και RTX 40 ξεκίνησε τη σειρά του και είναι αυτή τη στιγμή RTX 50 Συνεχίζει να δουλεύει στη σειρά. Μια άλλη σημαντική κίνηση της εταιρείας το τελευταίο διάστημα είναι Πίνακας Ελέγχου Nvidia Και Εμπειρία GeForce Ήταν ένας συνδυασμός λογισμικού. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν τους υπολογιστές τους με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις επίσης GeForce NOW, Broadcast και Omniverse Προσφέρει τη δυνατότητα γρήγορης εγκατάστασης εφαρμογών όπως π.χ

Το νέο λογισμικό προσφέρει ένα ενοποιημένο κέντρο διαχείρισης GPU σχεδιασμένο για παίκτες και δημιουργούς περιεχομένου. Αυτός ο κόμβος παρέχει τη δυνατότητα εύκολης διαχείρισης ρυθμίσεων και προγραμμάτων οδήγησης παιχνιδιού από ένα μέρος, ενώ παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία εγγραφής παιχνιδιών, επίπεδα παρακολούθησης απόδοσης και φίλτρα βελτίωσης του παιχνιδιού, όπως καινοτόμα φίλτρα με τεχνητή νοημοσύνη για χρήστες GeForce RTX.

Αυτή η νέα έκδοση beta από τη Nvidia συγκεντρώνει βασικά χαρακτηριστικά από τις υπάρχουσες εφαρμογές, ενώ βελτιστοποιεί την εμπειρία του χρήστη και εισάγει νέες δυνατότητες RTX για τη βελτίωση των εμπειριών παιχνιδιού και δημιουργικών. Περιλαμβάνει επίσης νέες δυνατότητες όπως φίλτρα Freestyle με τεχνητή νοημοσύνη. Ενώ το RTX HDR προσθέτει απρόσκοπτα HDR σε παιχνίδια SDR σε οθόνες HDR, το RTX Dynamic Vibrance ενισχύει τη λειτουργία Digital Vibrance του Πίνακα Ελέγχου της Nvidia για να αυξήσει την οπτική ευκρίνεια στα παιχνίδια.

Comments (No)

Leave a Reply