Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση έγινε για το Snapdragon 8s Gen 3


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Qualcomm έκανε επίσημες ανακοινώσεις στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Weibo ότι θα ανακοινώσει έναν νέο κορυφαίο επεξεργαστή. Με βάση πρόσφατες διαρροές και φήμες, αναμένουμε από τον κατασκευαστή chip να παρουσιάσει το μοντέλο Snapdragon 8s Gen 3.

Το Snapdragon 8s Gen 3 έρχεται «σύντομα»

Στην τελευταία ανάρτηση, η Qualcomm είπε ότι θα επικεντρωθεί στις δυνατότητες AI στην επόμενη γενιά chipset. ότι Snapdragon 8s Gen 3 και ικανοποιεί προηγούμενες αξιώσεις αναμενόμενων επιδόσεων.

Η αναφορά απόδοσης του Snapdragon 8s Gen 3 διέρρευσε τον περασμένο μήνα. Αντίστοιχα, αναμένεται να περιλαμβάνει έναν πυρήνα Cortex-X4 υψηλής απόδοσης που λειτουργεί στα 3,01 GHz, τέσσερις πυρήνες Cortex-A720 στα 2,61 GHz για επιπλέον ισχύ και τρεις αποδοτικούς πυρήνες Cortex-A520 στα 1,84 GHz.

Αυτό αποκαλύπτει ότι το chipset για κινητά θα έχει οκταπύρηνο σχεδιασμό. Οι διαρροές λένε επίσης ότι θα είναι εξοπλισμένο με Adreno 735 GPU.

Το M3 MacBook Air έχει πρόβλημα!  Είναι φυσιολογικό να ζεσταίνουμε τόσο πολύ;

Το M3 MacBook Air έχει πρόβλημα! Είναι φυσιολογικό να ζεσταίνουμε τόσο πολύ;

Το Apple M3 MacBook Air επέστησε την προσοχή για το πρόβλημα θέρμανσης του σε δοκιμές απόδοσης που πραγματοποιήθηκαν μετά την κυκλοφορία του.

Αυτός ο επεξεργαστής φαίνεται να σχηματίζει μια νέα οικογένεια με το πιο ισχυρό μοντέλο Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm. Ωστόσο, για να μην παρεμβαίνει στο Snapdragon 8 Gen 3, μπορεί να τροφοδοτήσει οικονομικά ναυαρχίδες.

Η Qualcomm έχει επιταχύνει τις εργασίες στην premium mobile πλατφόρμα της, η οποία εστιάζει στην τεχνητή νοημοσύνη και έχει νέο σχεδιασμό οκταπύρηνων. Η ημερομηνία της εκδήλωσης έναρξης, όπου θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες, δεν έχει δηλωθεί με σαφήνεια.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Τι πιστεύετε ότι θα προσφέρει ο νέος επεξεργαστής Snapdragon; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων. Οι απόψεις σας είναι πολύτιμες για εμάς.

Comments (No)

Leave a Reply