Η νοσταλγική κοινή χρήση της Pınar Altuğ και της Arzum Onan συγκλόνισε τα social media


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η νοσταλγική κοινή χρήση της Pınar Altuğ και της Arzum Onan συγκλόνισε τα social media

Η Pınar Altuğ, που θυμόμαστε ως Meltem από την τηλεοπτική σειρά «Children Duymasın», φτιάχνει όνομα με τις αναρτήσεις της στα social media. Η 49χρονη ηθοποιός πρόσφατα μοιράστηκε μια νοσταλγική πόζα με την κολλητή της φίλη Arzum Onan στο Instagram.

Η Pınar Altuğ, η οποία επέστρεψε τους followers της πριν από χρόνια, έγραψε το μήνυμα «Arzum, κοίτα τι βρήκα; Βρεθήκαμε ξανά με ένα πουλί» μαζί με τη σημείωση «tbt» στην ανάρτηση, που έλαβε περισσότερα από 20 χιλιάδες likes.

Οι εγγεγραμμένες καλλονές έκαναν συμπληρωματικά σχόλια όπως “Είσαι τόσο φυσική”, “Η ομορφιά των χαμόγελών σου”, “Είσαι υπέροχη”, “Μακάρι να μπορούσαμε να τηλεμεταφερθούμε πίσω σε εκείνα τα χρόνια”, “Είσαι ακόμα πολύ όμορφη”, ” Δεν γερνάς ποτέ», «Το γέλιο σου πάει πολύ» και «Δύο ευγενείς γυναίκες». πήρε

Η Αρζούμ Ονάν, που έγινε το talk of the town αφότου έκλεισε παραδόξως τον 27χρονο γάμο της με τον Μεχμέτ Ασλαντούγκ, δεν έμεινε απαθής στο δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο στα κοινωνικά δίκτυα. Ο 50χρονος ηθοποιός ρώτησε: «Πόσο λίγοι είμαστε, Pınar;» Η απάντηση της Pınar Altuğ σε αυτό το σχόλιο ήταν «Eveett».

Η νοσταλγική ανάρτηση της Pınar Altuğ και της Arzum Onan συγκλόνισε τα social media

Comments (No)

Leave a Reply