Η νέα σεζόν του Three Sisters ξεκινά απόψε! Θα κερδίσει η αγάπη ή η λογική;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η νέα σεζόν του Three Sisters ξεκινά απόψε!  Θα νικήσει η αγάπη ή η λογική;


Στο αποψινό επεισόδιο, η Turkan (Jozgü Kaya) θα προσπαθήσει να επιλέξει μεταξύ της Kartal (Gökberk Demirci), που τη βοηθά να επουλώσει τις πληγές της, και της Sommer (Berker Güven), στην οποία νιώθει ότι ανήκει η καρδιά της. Αναμένεται με ανυπομονησία να δούμε ποιος θα βγει νικητής στη μάχη μεταξύ αγάπης και λογικής.

Το «Three Sisters» είναι απόψε στο Kanal D με την τρίτη του σεζόν. Οι βασικοί ηθοποιοί εξήγησαν τα συναισθήματά τους:

ΑΛΜΙΛΑ ΑΔΑ (ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ): «Μετά την παράλειψη του χρόνου, θα παρακολουθούμε τις ιστορίες των αδελφών που ξανασμίγουν».

MELISA BERBEROĞLU (DERYA): «Με κάνει πολύ χαρούμενη που πηγαίνω στο πλατό με την ειλικρίνεια και την ειλικρίνεια της συνεργασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα».

ÖZGÜ KAYA (TÜRKAN): «Αυτό είναι ένα έργο όπου ξεπερνάω τα όριά μου τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Μια ιστορία γεμάτη αντιφάσεις και ενσυναίσθηση στα συναισθήματα αγάπης, οικογένειας, θυσίας και αδελφοσύνης περιμένει το κοινό τη νέα σεζόν».

Αυτή τη σεζόν, η έννοια της αγάπης θα αμφισβητηθεί και όχι η θυελλώδης αγάπη του Τουρκάν (Jozgü Kaya) και του Somer (Berker Güven). Στη σειρά, είναι ήδη περίεργο αν η Turkan θα επιλέξει τη Sommer, τη μεγάλη της αγάπη και πατέρα του παιδιού της, ή τον Kartal (Gökberk Demirci), που εργάζεται για εκείνη.

Ο Yozgu Kaya είπε για αυτήν την ερωτική τριλογία: «Αυτή η σεζόν θα είναι μια χρονιά όπου θα παραμείνουμε στο δίλημμα της αγάπης ή της στοργής και οι καρδιές μας θα πονούν από την άποψη της αδελφοσύνης και της οικογένειας».

Το “Three Sisters” του Berker Guven θα ξεκινήσει με ένα άλμα χρόνου. «Θα συναντήσουμε τον Σόμμερ, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεχάσει τον Τουρκάν και αντιμετωπίζει το παρελθόν του», είπε.

Ο Goberk Demirci είπε: «Θα παρουσιάσουμε στο κοινό μας μια ιστορία που θα τονίζει πόσο σημαντική είναι η αγάπη και η προσπάθεια και όπου κυριαρχεί η ομορφιά της άνευ όρων αγάπης».

Το καστ του Three Sisters περιλαμβάνει τους Reha Yozcan, Iklal Aydan, Berker Güven, Ozgu Kaya, Almila Ada, Melissa Berberoglu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez, Nazli Senem Unal, Murat Chidamli, Vuralkan Shahanoglusp, εμπλέκονται ονόματα όπως Emre Kıvılcım, Eren Öner, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce.

Σκηνοθέτης της σειράς είναι η Eda Teksioz και το σενάριο έγραψαν οι Sevgi Yilmaz και Nilufer Jozcelik.

Το Three Sisters ξεκινά με τη νέα του σεζόν γεμάτη εκπλήξεις στις 19 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη, στις 20.00 στο Kanal D!


Comments (No)

Leave a Reply