Η κορυφή δεν έχει αλλάξει! Πρώτο και πάλι ήταν το δικαστικό σύστημα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η κορυφή δεν έχει αλλάξει!  Πρώτο και πάλι ήταν το δικαστικό σύστημα


Ενώ χιλιάδες εγκωμιαστικά σχόλια ήρθαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το επεισόδιο όπου ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, τα hashtags #Yargı, #Mercan, #Yekta, #Ilgaz ήταν επίσης στις λίστες όλη τη νύχτα.

Στο επεισόδιο 65 του Judiciary? Ενώ η Jaylin, που ήθελε να συλλάβει τον Neil, μάλωνε με τον Ilgaz, η Elif εξέπληξε το κοινό ξέσπασε σε κλάματα και πήγε στη μητέρα της, Aileen, και η απόφαση επιμέλειας αναβλήθηκε για μετά τον αρραβώνα, με οδηγίες της γενικής εισαγγελίας Nadide. Καθώς ο Ilgaz έφερε τον Neil στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση, ο Yekta προειδοποίησε τον Neil να μην υποτιμά την Jaylin. Ο Jaylin, ο οποίος ανέκρινε τον Nil, δεν πίστεψε αυτό που είπε ο Nil και αποφάσισε να τον συλλάβει, αλλά ο Ilgaz άφησε ελεύθερο τον Nil μετά τη συνομιλία του με τον Nil. Ενώ η Jaylin, που πήγε στο σπίτι της Γενικής Εισαγγελίας Nadide για να της μιλήσει, δεν πήρε την απάντηση που ήθελε, οι ύποπτες ενέργειες του Γενικού Εισαγγελέα άφησαν πολλά ερωτήματα στο μυαλό του κοινού. Ο Μερντάν μετακομίζει σε οίκο ευγηρίας με τη θέλησή του. Ενώ η έρευνα για τη δολοφονία στο ξενοδοχείο ήταν σε εξέλιξη, ο Ilgaz κράτησε για άλλη μια φορά τον Nil με τις πληροφορίες που είχε μάθει. Οι αναδρομές από τη στιγμή που ο Ilgaz και η Jaylin κράτησαν το μωρό τους Merjan μέχρι τη στιγμή που το έχασαν αύξησαν την περιέργεια για το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Οι Kaan Urgancıoğlu και Pınar Deniz είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς, όπου ο κύριος σεναριογράφος της Sema Ergenekon συναντά τον σκηνοθέτη του Ali Bilgin και περιλαμβάνει τους Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskin, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk. , Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Τον συνοδεύουν μάστορες και νεαρά ονόματα όπως Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çagla Demir, Beren Nur Karadış, Zeynep Aştil. Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli και Alican Altun Onur Tekin.

Το δικαστήριο βρίσκεται στο Kanal D το βράδυ της Κυριακής με το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο!


Comments (No)

Leave a Reply