Η ζωή του Τζεμ Καράγια έγινε μιούζικαλ!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η ζωή του Τζεμ Καράγια έγινε μιούζικαλ!


Συνοδευόμενο από τα τραγούδια του Cem Karaca, το μουσικό έργο βασίζεται στους διαλόγους του ηθοποιού Cem Özer με τον θρύλο της ροκ μουσικής της Ανατολίας. Αφηγείται ένα μέρος της ζωής του Τζεμ Καράγια, τι του συνέβη μετά το 1980. Το έργο, που περιλαμβάνει και μεγάλη κριτική για το πραξικόπημα της 12ης Σεπτεμβρίου, εκπλήσσει το κοινό με ένα εκπληκτικό τέλος. Ο Τζεμ Γιόζερ αμφισβητεί το μυαλό του ηθοποιού, τις ιστορίες του, την ευαισθησία του αληθινού δημιουργού, το γεγονός ότι ταλαιπωρία σημαίνει να είσαι άνθρωπος, κοινωνικά γεγονότα, τα αποτελέσματά τους και την αξία που δόθηκε στον καλλιτέχνη πριν και μετά τον θάνατό του μέσω αμοιβαίων διαλόγων με τον Τζεμ Καράγια. .

«Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ»

Τονίζοντας ότι η αξία των καλλιτεχνών μας πρέπει να γίνεται γνωστή όσο είναι ζωντανοί, ο Cem Yozer λέει, «Η αξία ενός καλλιτέχνη σε αυτή τη χώρα γίνεται κατανοητή όταν πεθαίνει», απηχώντας μια δήλωση του Cem Karaja. Μην με επευφημείτε στην κηδεία μου. Ο καλλιτέχνης δεν καταχειροκροτείται αφού πεθάνει, αλλά όσο είναι ζωντανός.

“ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΩ”

Λέγοντας ότι έχει κάνει το κοινό του να γελάει στην οθόνη και στη σκηνή για πολλά χρόνια, αλλά αυτή τη φορά το έκανε να κλάψει, ο Jem Yoser είπε: «Οι καλλιτέχνες είναι οι άνθρωποι που χρωματίζουν τη ζωή μας. Είναι η φωνή μας, η φωνή της αγάπης μας, η αγάπη μας και μερικές φορές τα προβλήματά μας. Κάθε αληθινός δημιουργός είναι δυστυχισμένος σε αυτόν τον κόσμο. Ναι, μπορούμε να βρούμε μια χώρα να ζήσουμε, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε μια πατρίδα. “Υπάρχει μόνο μία προϋπόθεση για να υποφέρεις, να είσαι άνθρωπος. Και πρέπει να έχεις μεγάλη καρδιά.”


Comments (No)

Leave a Reply