Η ενημέρωση NVIDIA GeForce 551.61 WHQL κυκλοφόρησε!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η NVIDIA συνεχίζει να προσφέρει βελτιώσεις απόδοσης στους χρήστες καρτών γραφικών. NVIDIA GeForce Πολλές διορθώσεις σφαλμάτων και λειτουργίες RTX HDR εισήχθησαν με το πρόγραμμα οδήγησης 551.61. Επιπλέον, κυκλοφόρησε η εφαρμογή NVIDIA, η οποία άλλαξε εντελώς τον πίνακα ελέγχου της NVIDIA.

Η νέα ενημέρωση NVIDIA φέρνει τη δυνατότητα RTX HDR

Η NVIDIA περιλαμβάνει πολλές νέες και πειραματικές δυνατότητες GeForce 551.61 WHQL κυκλοφόρησε την εκδοχή του. Αν και το νέο πακέτο λύνει πολλά προβλήματα για τις κάρτες γραφικών, τράβηξε την προσοχή με την beta έκδοση της ενημερωμένης εφαρμογής της NVIDIA. Επιπλέον, έχει αρχίσει να προσφέρεται υποστήριξη RTX HDR.

Η εφαρμογή NVIDIA αντικαθιστά τον Πίνακα Ελέγχου NVIDIA, που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, με μια σύγχρονη και πιο ολοκληρωμένη διεπαφή. Και τα δυο Πίνακας Ελέγχου καθώς Εμπειρία GeForce Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία εφαρμογή.

Νέα τεχνολογία από την NVIDIA που θα ενθουσιάσει τα γραφικά του παιχνιδιού!

Νέα τεχνολογία από την NVIDIA που θα ενθουσιάσει τα γραφικά του παιχνιδιού!

Η NVIDIA προκαλεί την περιέργεια με την τεχνολογία TrueHDR που αναπτύχθηκε για κάρτες γραφικών RTX. Αυτή η δυνατότητα θα φέρει το HDR σε όλα τα παιχνίδια.

Σύμφωνα με τη δήλωση της NVIDIA, μπορείτε να διαμορφώσετε οθόνες, να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του παιχνιδιού και πολλά άλλα μέσω της εφαρμογής. NVIDIA προγράμματα οδήγησης Και Τεχνολογίες όπως το DLSS Μπορείτε να διαχειριστείτε ενημερώσεις λογισμικού για. Η εφαρμογή NVIDIA εισήγαγε επίσης την επικάλυψη απόδοσης στο παιχνίδι.

Αυτή η λειτουργία θα παρέχει ταχύτερη πρόσβαση σε επιλογές ρυθμίσεων όπως ο ρυθμός καρέ και η θερμοκρασία χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από τα παιχνίδια.

Τα νέα προγράμματα οδήγησης εισήγαγαν επίσης μια δυνατότητα που καθιστά δυνατή την προσθήκη εφέ HDR σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν HDR. RTX HDR Αυτή η υποστήριξη που ονομάζεται αναλύει το περιεχόμενο του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας πυρήνες Tensor και νευρωνικά δίκτυα και φέρνει το παιχνίδι σε επίπεδο HDR.

NVIDIA GeForce 551.61 πρόγραμμα οδήγησης επίσης ανίχνευση ακτίνων Και DLSS Προσφέρει επίσης βελτιστοποίηση για διάφορα παιχνίδια που χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες όπως π.χ. Ένας γίγαντας υλικού. Ισχυρίστηκε ότι είχε διορθώσει προβλήματα σε εφαρμογές όπως το Rainbow Six Siege, τα προγράμματα περιήγησης ιστού και το Adobe Substance 3D.

Comments (No)

Leave a Reply