Η Δικαιοσύνη έβαλε το στίγμα της χθες το βράδυ! Η ιστορία του Seçil έκανε το κοινό να κλάψει!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Δικαιοσύνη έβαλε το στίγμα της χθες το βράδυ!  Η ιστορία του Seçil έκανε το κοινό να κλάψει!

Ενώ η ιστορία του Seçil στο Judgment ράγισε τις καρδιές του κοινού, το επεισόδιο με μεγάλο ενθουσιασμό ήταν επίσης στην ατζέντα των social media. Ενώ τα hashtags #Judgement, #Eren και #Osman ήταν τάσεις στα social media όλη τη νύχτα. Χιλιάδες μηνύματα ξεχύθηκαν για το συναρπαστικό επεισόδιο της σειράς και την ιστορία της Σεσίλ.

Ο Οσμάν, που σοκαρίστηκε από τη δηλητηριασμένη πίτσα που έστειλε ο Καντίρ, πήρε το κουτί λέγοντας ότι το ήθελε ειδικά για τον εαυτό του για να μην φάει κανείς την πίτσα. Ο Οσμάν, που έφαγε ένα κομμάτι με την επιμονή του Τζέιλιν, βγήκε και είπε τα πάντα στον Τσινάρ, ο οποίος ήρθε κοντά του όταν άρχισε να κάνει εμετό. Ενώ ο Ceylin διόρισε την Parla ως δικηγόρο του Seçil, όλοι, συμπεριλαμβανομένης της Parla, ήταν συντετριμμένοι από όσα είπε ο Seçil στη δήλωση. Καθώς η Σεσίλ αφηγείται όλες τις λεπτομέρειες που γνωρίζει για τη συμμορία στην οποία έχει πέσει, η ομάδα κυνηγά τη συμμορία με τις πληροφορίες που έχει.

Ο Ceylin και η Parla, κάνοντας έρευνα με βάση τα όσα είπε ο Seçil, βρήκαν το όνομα ενός δημοσιογράφου. Ενώ ο Yekta πήγε στον Kadir και έμαθε από αυτόν το βάθος αυτού του περιστατικού με τον Sechil, ήρθε στον Osman και τους είπε ότι θα άξιζε τον χρόνο τους για τον Jan και είπε στον Osman να μεταβιβάσει όλη την περιουσία στην Aileen. Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, η Έρεν και η Εφέ Εισαγγελέας βγήκαν ένα βράδυ μόνοι και η Εισαγγελέας της Εφέ είπε στην Έρεν για τα συναισθήματά της για την Τουγχτσέ. Στο τέλος του επεισοδίου, όταν ο Ceylin πήγε σπίτι για να συναντήσει τον δημοσιογράφο, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξερράγη ξαφνικά ενώ ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να διαφύγει.

Comments (No)

Leave a Reply