Η δήλωση του Ουφούκ Μπαϊρακτάρ μετά τις καταγγελίες για επίθεση


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η δήλωση του Ουφούκ Μπαϊρακτάρ μετά τις καταγγελίες για επίθεση


Χθες υπήρξαν ισχυρισμοί ότι σημειώθηκε ένοπλη επίθεση σε ένα άτομο στην καφετέρια που ανήκει στον ηθοποιό Ουφούκ Μπαϊρακτάρ στο Τζιχανγκίρ και 3 άτομα που βρίσκονταν στο σημείο τραυματίστηκαν. Σε δήλωσή του για την ένοπλη επίθεση, ο Μπαϊρακτάρ είπε ότι η επίθεση δεν έγινε στο δικό του κατάστημα, αλλά σε ένα μέρος δίπλα του.

Ο ηθοποιός Ουφούκ Μπαϊρακτάρ, ο οποίος έκανε δήλωση για την επίθεση στον λογαριασμό του στο Instagram, είπε: «Ένα μήνυμα προς το κοινό σχετικά με την είδηση ​​που δημοσιεύτηκε σήμερα. Η είδηση ​​της «Ένοπλης επίθεσης σε καφετέρια ή καφετέρια Ουφούκ Μπαϊρακτάρ» που δημοσιεύτηκε σε ειδησεογραφικούς ιστότοπους σχετικά με την ένοπλη σύγκρουση στην πλατεία Φιρουζάγκα σήμερα, χρησιμοποιήθηκε εντελώς για να μεγαλοποιήσει την είδηση.» Αυτή είναι η είδηση.

Νιώθω υποχρεωμένος να κάνω αυτή τη δήλωση για να καθησυχάσω τους αγαπημένους μας. Ένα από τα τρία καφέ που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο κάτω από το Τζαμί Cihangir Firuzağa μου ανήκει. Τα καφέ βρίσκονται ακριβώς στην πλατεία Firuzaga.

Ως αποτέλεσμα της ένοπλης σύγκρουσης που συνέβη σήμερα το πρωί στην πλατεία Firuzağa και μεταξύ δύο ατόμων που δεν είχαν καμία σχέση μαζί μας, δυστυχώς δύο από τις σφαίρες ρικοσέτας τραυμάτισαν 2 πελάτες που κάθονταν εκείνη τη στιγμή στο καφέ. Οι τραυματίες πελάτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Το περιστατικό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με εμάς. «Θα ανακοινωθεί στο κοινό», είπε.


Comments (No)

Leave a Reply