Η βροχή δεν μπόρεσε να σταματήσει τους θαυμαστές του Gökhan Özen!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137




Η βροχή δεν μπόρεσε να σταματήσει τους θαυμαστές του Gökhan Özen!










Οι θαυμαστές του Gökhan Özen, που δεν έδωσαν σημασία στη βροχή που έπεσε ξαφνικά το βράδυ και παρέλυσε τη ζωή στο ευρωπαϊκό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, γέμισαν τον χώρο της συναυλίας στα άκρα.

Ο Yosen ενθουσίασε χιλιάδες θαυμαστές με την απεριόριστη ενέργεια του στην τρίωρη συναυλία του. Εκτός από την εκπληκτική του σκηνική ερμηνεία, φυσούσε ρομαντικούς ανέμους με τραγούδια όπως τα “Duman Gözlüm”, “Who Took You” και “What a Difference”, τα οποία τραγούδησε στο λευκό πιάνο με ουρά. Η Jozen, η οποία ερμήνευσε διάφορες χορογραφίες με τις τέσσερις χορεύτριές της που τη συνόδευαν στα περισσότερα τραγούδια της, έτυχε της απόλυτης εκτίμησης από το κοινό με τη ζεστή και συμπαθητική στάση της.

Ο Gökhan Özen, που είπε «Ναι» στην τρίτη συναυλία on demand αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τις δύο πρώτες συναυλίες του στο Kuruçeşme Open Air, θα συναντήσει ξανά τους θαυμαστές του στο Paraf Kuruçeşme Open Air στις 28 Οκτωβρίου.


Comments (No)

Leave a Reply