Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται γιατί έχω πρόβλημα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται γιατί έχω πρόβλημα


Η σειρά Bir Derdim Var της AyNa Yapım, η οποία θα εξερευνήσει τον ευαίσθητο κόσμο των εφήβων και των οικογενειών τους, θα συναντήσει σύντομα το κοινό στο Kanal D.

Μετά την πρόσφατα δημοσιευμένη αφίσα της σειράς, η οποία είναι διασκευή της ιταλικής παραγωγής «Oltre La Soglia» (Στην άκρη), αυτή τη φορά δημοσιεύτηκε η διπλή αφίσα με τους Birche Akalai και Mert Ferrat στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η αρμονία μεταξύ της Birce Akalai, που θα υποδυθεί τη γιατρό Nilufer, που προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές των νέων στη σειρά, και του Mert Firat, που θα εμφανιστεί ως εισαγγελέας Yomer, τραβάει ήδη την προσοχή. Εκτός από το δίδυμο, το καστ της σειράς περιλαμβάνει τους Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Basak Gyumulcinelioglu, Erdem Senocak, Idil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar και Muhammet Uzuner, ενώ μαζί τους οι επιτυχημένοι νέοι ηθοποιοί Eylul Ersyoz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, συνοδευόμενοι από τους Ezgi Gyor και Efe Poilu.

Ενώ ο Burak Muideci είναι ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης σειράς, το σενάριο υπογράφει η Jekta Torun.

Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται γιατί έχω πρόβλημα


Comments (No)

Leave a Reply