Εξερευνήστε το Secret Rock Trail του Mill Valley, Καλιφόρνια


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι υπέροχοι και περίεργοι, και το Secret Rock Trail στο Mill Valley είναι απόδειξη αυτού. Ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, κατά τη διάρκεια της άνοιξης του 2020, και έχει εξελιχθεί σε μια έκθεση καλλιτεχνικής έκφρασης και της καλής ευθυμίας για την οποία είμαστε γνωστοί οι Καλιφορνέζοι.

Το μονοπάτι (επίσημα γνωστό ως Catalpa Lane) διασχίζει τη μέση ενός οικοπέδου στη γειτονιά μας και αποτελεί μέρος των σκαλοπατιών, των στενών και των μονοπατιών του Mill Valley. Δεν είναι πολύ μεγάλο—μόνο ένα τετράγωνο, πραγματικά, με μια μικρή πεζογέφυρα πάνω από ένα ρέμα στη μέση.

Lane Catalpa στην κοιλάδα Mill
Βράχος ζωγραφισμένος με το όρος Tamalpais

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών ικανοτήτων. Οι μόνες απαιτήσεις είναι νούμερο ένα, κρατήστε το θετικό! και δεύτερον, χρησιμοποιήστε αδιάβροχο χρώμα. Το νούμερο δύο δεν δηλώνεται, αλλά υπονοείται από την τοποθεσία, εκτός αν θέλετε ο πίνακας σας να είναι εφήμερος ή κάποιο είδος εγκατάστασης για το εφήμερο (το φτιάχνετε μόνοι σας).

Ξεκίνησε, όπως κάνουν αυτά τα πράγματα, με μερικούς μόνο βράχους στηριγμένους σε μια ράγα περίφραξης. Σταδιακά μεγάλωσε και μεγάλωνε και οι πέτρες συνέχισαν να φτάνουν στο Secret Rock Path, μερικές με εποχιακά μηνύματα καλών ευχών. Μου θυμίζει λίγο το νήμα βομβαρδισμού που ήταν σε όλη τη μανία, αλλά πολύ πιο προσιτό και ευέλικτο.

Είμαι σίγουρος ότι ξεκίνησε με ένα άτομο ή μια οικογένεια, αλλά ξέραμε μόλις ξεκίνησε ότι επρόκειτο να απογειωθεί. Νομίζω ότι είναι μια θαυμάσια υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο μικρές ενέργειες μπορούν να εξαπλωθούν σε μια κοινότητα και τη χαρά που προέρχεται από το να κάνουμε ομαδικά. Το σύνολο είναι μεγαλύτερο από τα μέρη γιατί κάθε μέρος είναι ατομικό και προσωπικό. Μπράβο στους ανθρώπους που το ξεκίνησαν.

Εάν ζείτε στην περιοχή, σας συνιστώ να επισκεφθείτε το Secret Rock Path στο Mill Valley. Αυτή είναι μόνο μια μικρή επιλογή από αυτό που εμφανίζεται. Όπως λέει η πινακίδα, μη διστάσετε να έρθετε με τις δικές σας πέτρες να προσθέσετε. Υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος στη γκαλερί και σίγουρα περισσότεροι είναι περισσότεροι σε αυτήν την περίπτωση.

Εάν δεν μένετε κοντά, ίσως ξεκινήσετε το δικό σας Secret Rock Path στη γειτονιά σας. Λατρεύω την ιδέα ότι οι βράχοι καλύπτονται από χιόνι αυτό το χειμώνα και αναδύονται την επόμενη άνοιξη. Εννοώ ότι δεν πρόκειται να συμβεί εδώ, αλλά ίσως θα μπορούσε να συμβεί κάπου…

Comments (No)

Leave a Reply