Ενώ κυνηγούσε τον Μουσταφά Τζεμρέ στο The Wishing Stone. Ο Φίγκεν κατηγορείται για φόνο!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ενώ κυνηγούσε τον Μουσταφά Τζεμρέ στο The Wishing Stone.  Ο Φίγκεν κατηγορείται για φόνο!


Συγκινητικές σκηνές θα συναντήσουν ξανά τους θεατές στο έκτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο παρακολουθείται με κομμένη την ανάσα σε κάθε επεισόδιο που προβάλλεται.

Ο Ryuchan αφήνει την Cemre στο ορφανοτροφείο. Μαθαίνοντας αυτό, ο Μουσταφά τρελαίνεται και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την κόρη του. Ο Φιγκέν συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας του Τουρχάν Σαντσάκλα. Τι θα συμβεί μεταξύ της Sevda, του Kenan και της Figen σε αυτή τη διαδικασία όπου ο Μουσταφά και η Figen έρχονται πιο κοντά;

Το καστ της Dilek Tasi, με πρωταγωνιστές τους Salih Bademci, Hazal Subaşı και Ozan Dolunay, περιλαμβάνει επιτυχημένα ονόματα όπως οι Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Ymaz Kalayc. συμμετέχει.

Ο Ντιλέκ Τάσι θα είναι στον αέρα του Kanal D με το συναρπαστικό νέο του επεισόδιο στις 12 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, στις 20.00!


Comments (No)

Leave a Reply