Εμφανίστηκε ο πρώτος υπολογιστής που χρησιμοποιεί τον Qualcomm Snapdragon X Elite!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

ένας γίγαντας ημιαγωγών QualcommΜέχρι τον Οκτώβριο του 2023, παρήγαγε μόνο επεξεργαστές για φορητές συσκευές. Αλλά στις 24 Οκτωβρίου 2023 ΧαβάηΟ πρώτος επεξεργαστής φορητού υπολογιστή ανακοινώθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΑντίρριοΜπήκε σε αυτή την αγορά εισάγοντας . αγκαλιές Αυτός ο βασισμένος επεξεργαστής κατάφερε να τραβήξει την προσοχή με τις επιδόσεις του. Τελικά Qualcomm Snapdragon Έχει γίνει σαφές ποιο μοντέλο υπολογιστή θα είναι το πρώτο που θα χρησιμοποιήσει τον επεξεργαστή του.

Ποιο μοντέλο θα είναι ο πρώτος υπολογιστής που θα χρησιμοποιήσει τον Qualcomm Snapdragon X Elite;

Intel Core i7-1360P 13ης γενιάς Και i7-1355U Λέγεται ότι είναι δύο φορές πιο ισχυρός από τους επεξεργαστές του. Qualcomm Snapdragon, TSMCεπί 4 νανόμετρα Παράγεται με την αρχιτεκτονική του. Τυπική ταχύτητα ρολογιού CPU 3,8 GHz Ενώ αυτή η ταχύτητα είναι με επεξεργαστή διπλού πυρήνα 4,3 GHzΜέχρι. Διαθέτει προηγμένο chipset όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη. Αντίρριο, Qualcommείναι οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές επεξεργαστών Ενα μήλο, Intel Και AMD το θέτει σε ανταγωνισμό με.

Ποιο μοντέλο θα είναι ο πρώτος υπολογιστής που θα χρησιμοποιήσει τον Qualcomm Snapdragon X Elite;

Qualcommο πρώτος επεξεργαστής υπολογιστή του ιπποδύναμη, Λαγκάδα, Lenovo, Acer Και ASUS Θα τροφοδοτήσει τα μοντέλα των κατασκευαστών φορητών υπολογιστών όπως. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται Αντίρριο Ο πρώτος υπολογιστής που χρησιμοποιήθηκε Samsung Θα κυκλοφορήσει σύντομα από Galaxy Book 4 Edge Θα υπάρχει μοντέλο.Το μεσαίο τμήμα βρίσκεται σε άνοδο!  Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3


Το μεσαίο τμήμα βρίσκεται σε άνοδο! Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3

Το Digital Chat Station μοιράστηκε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3. Εδώ είναι οι προδιαγραφές του Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3!

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες Galaxy Book 4 Edge, 14 ίντσες Θα υπάρχει οθόνη. Επί πλέον 16 GB RAM Και Μνήμη 512 GB Θα έρθει με κάθισμα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας σήμερα. Η τιμή αυτού του υπολογιστή είναι 1800 ευρώ Υποτίθεται ότι είναι περίπου.

Αλλά Αντίρριο Ο επεξεργαστής λέγεται ότι έχει περισσότερα από ένα μοντέλα. Galaxy Book 4 Edge Εάν επιλεγεί η φθηνότερη επιλογή, μπορεί να συναντήσουμε χαμηλότερη τιμή.

Ποιο μοντέλο θα είναι ο πρώτος υπολογιστής που θα χρησιμοποιήσει τον Qualcomm Snapdragon X Elite;

Για σύγκριση 13,6 ίντσες προβλήθηκε Apple MacBook Air, Galaxy Book 4 Edge από το μοντέλο 40 ευρώ μπορεί να αγοραστεί φθηνότερα. Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το κόστος κατασκευής του επεξεργαστή είναι σημαντικός παράγοντας στην τιμή ενός ηλεκτρονικού προϊόντος.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply