Ειλικρινείς πόζες του Yıldız Çağrı Atiksoy


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ειλικρινείς πόζες του Yıldız Çağrı Atiksoy

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε τις πόζες της εγκυμοσύνης στο προφίλ της στα social media. Αναρτώντας τις πολύχρωμες λήψεις, η Atixoy έγραψε: «Φτάσαμε στα μισά κορίτσι μου».

Δόξα τω θεώ. Η μόνη μου ευχή είναι να είμαι υγιής και να μπορώ να σε κρατάω στην αγκαλιά μου όταν έρθει η ώρα. Χρειαζόμαστε πάντα τις προσευχές σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. «Εμείς μέσα από τα μάτια του πατέρα μας», έγραψε στο σημείωμα.

Η ηθοποιός, η οποία έλαβε επίσης πληροφορίες για τη διαδικασία της εγκυμοσύνης της από τους φίλους και τους αγαπημένους της, είπε: «Αγαπητές μητέρες. Δόξα τω Θεώ βρισκόμαστε στη μέση ενός ταξιδιού που δεν έχω γνωρίσει ποτέ πριν. Σιγά σιγά θα αρχίσω να χρειάζομαι τις εμπειρίες σας. Είμαι πολύ πεινασμένος για οποιαδήποτε πληροφορία με βάση την εμπειρία. «Θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μου και να γράψετε βασικές πληροφορίες και βασικές πληροφορίες τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την εγκυμοσύνη».

Comments (No)

Leave a Reply