Ειλικρινείς δηλώσεις του Perihan Savash στο “Wishing Stone”: Η μητέρα μου ήταν μια δεσποτική γυναίκα όπως η Masid


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ειλικρινείς δηλώσεις του Perihan Savash στο


Η πρωταγωνίστρια Perihan Savash, η οποία υποδύεται τον Masid στο σίριαλ, ανέφερε ότι η Dilek Tasi πρέπει να παρακολουθείται ιδιαίτερα από τη νέα γενιά.

«Είναι πραγματικά ενδιαφέρον να αφηγείται κανείς την περίοδο του 1980 και να προσέχει τα πάντα ενώ το κάνει… Η Dilek Tasi είναι μια πολύ ιδιαίτερη σειρά και θέλει μεγάλη προσοχή. Νομίζω ότι όσοι είναι περίεργοι για τα 80s, ειδικά η νέα γενιά, πρέπει οπωσδήποτε να το παρακολουθήσουν. «Πώς ήταν η Τουρκία εκείνη την εποχή, τι έγινε και τι έγινε», είπα.

Το όνομα του πλοιάρχου συγκρίνει τον χαρακτήρα του Masid με τη μητέρα του:

«Η μητέρα μου ήταν μια δεσποτική γυναίκα όπως η Masid. Η Masid είναι η ίδια, είναι μια γυναίκα που κυβερνά πάντα την οικογένεια, δεν δείχνει πολύ την αγάπη της, χειρίζεται μόνο τις καταστάσεις μέσα στο σπίτι και διατηρεί την ίδια στάση έξω από το σπίτι. Το έθεσε ως εξής:

Σε παραγωγή της Pastel Film και παραγωγή Yaşar İrvül και Efe İrvül, η Dilek Taşı σκηνοθετείται από τον Altan Dönmez. Οι Salih Bademci, Hazal Subashi και Ozan Dolunay μοιράζονται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά. Το καστ της σειράς περιλαμβάνει: Συμμετείχαν επιτυχημένα ονόματα όπως Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yuksel, Afra Karagöz. Το σενάριο της σειράς έγραψε ο Τζιαν Σινάν.

Ο Ντιλέκ Τάσι βρίσκεται στο Kanal D με το νέο του επεισόδιο την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 20.00!


Comments (No)

Leave a Reply