Ειλικρινείς δηλώσεις από τον Cengiz Orkhonlu: Η αγάπη του θα είναι πυξίδα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ειλικρινείς δηλώσεις από τον Cengiz Orkhonlu: Η αγάπη του θα είναι πυξίδα


◊ Συμμετείχατε στη σειρά του Kanal D «Three Sisters», που παρακολουθείται με ενθουσιασμό εδώ και τρεις σεζόν. Καταρχήν καλή επιτυχία. Το προηγούμενο έργο σας ήταν επίσης στο Kanal D… Πώς νιώθετε;

– Καταρχήν ευχαριστώ πολύ, αυτό ήταν ένα έργο που ακολούθησα από τις προηγούμενες σεζόν, μια πολύ ωραία και αρμονική ομάδα, καλή επιτυχία. Ναι, ενώ η περασμένη σεζόν ήταν στο Kanal D με το “O Girl” τις Τετάρτες, αυτή η σεζόν είναι τις Τρίτες με το “Three Sisters”…

◊ Τι σας προσέλκυσε σε αυτό το έργο;

– Όταν πήγα να συναντήσω τον İnci-Ali Gündoğdu, τους παραγωγούς της σειράς, μου μίλησαν για την αγάπη, τη θεραπευτική δύναμη της αγάπης και της ελπίδας. Είπαν ότι το όνειρό τους για αυτό το έργο είναι να δώσουν στους ανθρώπους ελπίδα και να δείξουν τη δύναμη της αγάπης. Νομίζω ότι ένα από τα πράγματα που χρειαζόμαστε περισσότερο σήμερα είναι να αγαπάμε και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να δείχνουμε τη δύναμη να αγκαλιάζουμε ακόμα και τον πιο διαφορετικό άνθρωπο με αγάπη. Η αγάπη είναι εξαγνιστικό και θεραπευτικό, και εύχομαι να είμαι πάντα ο άνεμος στην πλάτη και το χώμα κάτω από τα πόδια κάθε ανθρώπου, ιδρύματος και ιστορίας που θέλει να το εξηγήσει και να το αναδείξει.

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

◊ Παίζετε τον χαρακτήρα του Uzai στη σειρά. Τι είναι αυτός, Διάστημα;

– Ο Ουζάι είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Όταν πηγαίνει στο εξωτερικό για σπουδές στην Ιατρική Ακαδημία της Σορβόννης, εμφανίζεται ένας εθισμός στη ζωή του που τον οδηγεί σε έναν κάπως σκοτεινό δρόμο. Βγήκε από αυτό το σκοτάδι με την υποστήριξη της μητέρας του και εγκαταστάθηκε στο Αϊβαλούκ για να θεραπεύσει μαζί της.

◊ Έχετε κάτι κοινό με τον χαρακτήρα Space που υποδύεστε;

– Πριν από ένα-δυο χρόνια είχα και μακριά μαλλιά. Αν και όχι τόσο ως χώρος, πέρασα μια περίοδο στη ζωή μου που ένιωσα χαμένη. Δόξα τω Θεώ, χάρη στην οικογένεια και τους φίλους μου, δεν έπεσα σε τόσο μεγάλο σκοτάδι όσο αυτό του Κόσμου, αλλά αμφισβήτησα πολλά πράγματα για τη ζωή. Από αυτή την άποψη, έχουμε μια παρόμοια ιστορία με το Space.

◊ Τι θα αλλάξει η άφιξη του διαστήματος;

– Μας περιμένει μια αγνή και ειλικρινή ιστορία αγάπης, όπως αυτή που λαχταρούσαμε τα τελευταία χρόνια. Με αυτή την ιστορία θα μάθουμε να κρατάμε την αγάπη μαζί.

◊ Τι επιφυλάσσει το Space and Return;

– Στο δρόμο για να απαλλαγείτε από το σκοτάδι μέσα σας, η αγνότητα και η αγάπη της Επιστροφής θα χρησιμεύσουν ως πυξίδα για τον Κόσμο. Και οι δύο έχουν περάσει αρκετό χρόνο και αγάπη σε μπερδεμένες σχέσεις, θα δούμε τον ήλιο να ανατέλλει και να μας ζεστάνει όλους μαζί.

◊ Παίζεις μητέρα και γιο με τον Aidan Shaner. Πώς νιώθεις να παίζεις με τον Aidan Şener, έναν από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του τουρκικού κινηματογράφου;

– Από την πρώτη μέρα αλλάζει την αύρα του περιβάλλοντος με τη στάση, την ενέργεια και τη σεμνότητά του. Νιώθω μεγάλη περηφάνια και χαρά που μπορώ να μοιραστώ τη σκηνή μαζί του.

◊ Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για την καταγωγή σας στο Αϊβαλούκ;

– Τελευταία φορά παρακολούθησα το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Αϊβαλί τον Σεπτέμβριο με την ταινία «Ayna Ayna» σε σκηνοθεσία Belmin Soylemez. Ενώ εκεί, σκέφτηκες, «Τι όμορφο μέρος. «Οι άνθρωποι ζουν και εργάζονται κι εδώ», είπα. Σημαίνει ότι με άκουσε ο Δημιουργός. (Γέλια) Η ομάδα έχει γίνει πλέον σαν οικογένεια. Χάρη σε αυτούς με δέχτηκαν από την πρώτη μέρα.


Comments (No)

Leave a Reply