Είναι όλοι διάσημοι! «Μπορώ τώρα να μετρήσω την τάξη μας»


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Είναι όλοι διάσημοι!  «Μπορώ τώρα να μετρήσω την τάξη μας»


Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Metin Belgin, ο οποίος αποφοίτησε από τη σχολή θεάτρου του Κρατικού Ωδείου στην Άγκυρα το 1977, θυμήθηκε το παρελθόν με πλάνα από το ακαδημαϊκό έτος 1974-1975.

Ο 66χρονος καλλιτέχνης, που αποδείχθηκε συμμαθητής με διάσημα ονόματα, δημοσίευσε στο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες από τα σχολικά του χρόνια.

1974-75 Κρατικό Ωδείο, Cebeci… Τώρα που τελείωσαν οι εξετάσεις, μπορώ τώρα να μετρήσω την τάξη μας, ας ξεκινήσω πρώτα με τα κορίτσια. Tülay Bursa, Gonen Aykaç, Nurcan Sürer, Civan Canova, Ahmet Uğurlu, İlyas Salman, Doğan Yağcı, Cem Kurtoğlu, Levent Özdilek, Oğuz Tunç, Halit Güngör, Turgay Tanülkü, Zühtü Erkan, Yavuz και εγώ.

Ο Belgin, συμμαθητής της ηθοποιού Chivan Canova, που πέθανε πέρυσι, ρώτησε την ανάρτησή της στο Instagram: «Ποιος είναι ο πιο διάσημος άνθρωπος στην τάξη; Ο Τσιβάν Μπιλαντέρ, το ατίθασο αγόρι που έσκασε το λάστιχο στην ταινία του Γιλμάζ Γκιουνέι «Φίλοι». ( Τον χάσαμε πριν λίγο.) Αφού δεν πρόλαβες να δεις το βιβλίο, σου το αφιερώνω, αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητέ αδερφέ!


Comments (No)

Leave a Reply