Διπλή οθόνη, τεχνητή νοημοσύνη ZenBook Duo από την ASUS! Ζωντανή ροή Asus CES 2024


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Ο ενθουσιασμός της CES 2024 συνεχίζεται με πλήρη ταχύτητα. Μετά την εκδήλωση ROG που πραγματοποιήθηκε χθες, η ASUS αποσυσκευάστηκε το ROG Strix Scar 18 για πρώτη φορά στην Τουρκία και μοιραστήκαμε τη σύνοψη της εκδήλωσης ROG στην CES 2024 με το βίντεο που ετοιμάσαμε.

Αποσυσκευασία του ROG Strix Scar 18! (Πρώτο στο TR) Τι αποκάλυψε η ROG στην CES 2024;

Αποσυσκευασία του ROG Strix Scar 18! (Πρώτο στο TR) Τι αποκάλυψε η ROG στην CES 2024;

Μιλήσαμε για τα Zephyrus G14 και G16 που παρουσιάστηκαν στην CES 2024 και πολλά άλλα. Το ASUS ROG Strix Scar 18 Unboxing και το Event Summary είναι εδώ!

Και τώρα ήρθε η ώρα για την κυκλοφορία του προϊόντος ASUS για την CES 2024. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή της ASUS CES 2024 από τις 20:00 την Τρίτη 9 Ιανουαρίου στο ShiftDelete.Net.

Θα σχολιάσουμε ζωντανά μαζί σας τα νέα προϊόντα του μοντέλου 2024 που θα παρουσιάσει η ASUS σε πολλές διαφορετικές ομάδες προϊόντων, ειδικά τη νέα οικογένεια ZenBook με επεξεργαστή 14ης γενιάς που η Intel ενημερώνει με τη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης της.

Η ASUS θα παρουσιάσει τις λύσεις της που βασίζονται στη βιωσιμότητα και την τεχνητή νοημοσύνη στην εικονική παρουσίαση με τίτλο “In Search of the Unbelievable: Transcendence” στην CES 2024, τη σημαντικότερη εμπορική έκθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στον κόσμο. Για την εκδήλωση, θα είναι στο κανάλι μας στο ShiftDelete.Net στο YouTube στις 9 Ιανουαρίου. 7:45 μ.μ προς την ζωντανά στον αέρα θα είμαστε! Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή μας μετάδοση.

Η ASUS παρουσίασε τα νέα της προϊόντα! Ζωντανή ροή CES 2024!

SDNshiftdelete.net

Τι παρουσίασε η ASUS στην CES 2024;

Στην CES 2024, η ASUS θα παρουσιάσει το έργο που έχει κάνει για την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας και τις καινοτομίες που έχει αναπτύξει ως μέρος αυτών των προσπαθειών. Στο πλαίσιο αυτό, τα νέα προϊόντα της ASUS θα κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά και θα παρέχουν σημαντικές βελτιώσεις στην ενεργειακή απόδοση.

Η εργασία της ASUS για τη βιωσιμότητα:

 • Αύξηση της χρήσης ανακυκλωμένων υλικών στο σχεδιασμό προϊόντων
 • Χρήση βιώσιμης συσκευασίας
 • Συνεργασία με αλυσίδες εφοδιασμού που υποστηρίζουν την ενεργειακή απόδοση
 • Καινοτομίες βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη

Η ASUS θα παρουσιάσει επίσης τις καινοτομίες της που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη στην CES 2024. Σε αυτό το πλαίσιο, τα νέα προϊόντα της ASUS θα υποστηρίζουν το Microsoft Copilot και άλλες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

 • Πιο αποτελεσματική λειτουργία εφαρμογών με τεχνητή νοημοσύνη
 • Βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας
 • Αναμένονται νέα προϊόντα

Νέα προϊόντα που αναμένεται να παρουσιάσει η ASUS στην CES 2024:

 • Νέοι φορητοί υπολογιστές ZenBook Duo και ZenBook Pro Duo
 • Νέοι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών ROG Strix
 • Νέοι μίνι υπολογιστές
 • νέες οθόνες

Comments (No)

Leave a Reply