Διατίθεται ενημέρωση προγράμματος οδήγησης NVIDIA GeForce 551.76!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Πρόσφατα, αύξησε την αγοραία της αξία κάνοντας σοβαρές επενδύσεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. NVIDIA, συνεχίζει να αναπτύσσει λογισμικό για τις δικές του κάρτες γραφικών. Σε αυτό το πλαίσιο, η μάρκα προσφέρει νέες ενημερώσεις κάθε μήνα. Η ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης NVIDIA GeForce 551.76 κυκλοφόρησε επιτέλους.

Τι φέρνει η ενημέρωση προγράμματος οδήγησης NVIDIA GeForce 551.76;

Για να έχουμε υψηλή απόδοση του υπολογιστή, είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο το υλικό αλλά και τα προγράμματα οδήγησης να είναι ενημερωμένα. Γιατί με κάθε νέα ενημέρωση, η συμβατότητα μεταξύ του συστήματος και του υλικού αυξάνεται. Αυτό επηρεάζει επίσης την απόδοση.

Τι φέρνει η ενημέρωση προγράμματος οδήγησης NVIDIA GeForce 551.76;

Πέρασε σε δοκιμές Windows Hardware Quality Labs (WHQL). NVIDIA GeForce 551.76 Όταν κοιτάμε τις σημειώσεις ενημέρωσης, κυκλοφόρησε στις 4 Μαρτίου. Ο Θαυματουργός Βλέπουμε ότι το παιχνίδι έχει υποστήριξη προγραμμάτων οδήγησης. Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτής της υποστήριξης DLSS3 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τεχνολογία. Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτή η τεχνολογία στοχεύει να προσφέρει υψηλότερη απόδοση και ποιότητα εικόνας.

Δήλωση του CEO της Nvidia που τρομάζει τους προγραμματιστές λογισμικού!

Δήλωση του CEO της Nvidia που τρομάζει τους προγραμματιστές λογισμικού!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nvidia, Jensen Huang, πρότεινε να μην μαθαίνουμε πλέον να κωδικοποιούμε. Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες…

Και επίσης Η Αρχή του Τάλως 2 Υπάρχει επίσης ένα patch παιχνιδιού. Στην εν λόγω παραγωγή DLSS FG Ενώ η λειτουργία ήταν ενεργή, η απόδοση του παιχνιδιού μειώθηκε. Το νέο πρόγραμμα οδήγησης προσφέρει επίσης μια λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Ακολουθούν οι σημειώσεις ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης NVIDIA GeForce 551.76.

Το παιχνίδι είναι έτοιμο

Διορθώθηκαν σφάλματα (παιχνίδι)

  • Αρχή Talos 2: Η απόδοση μειώνεται όταν το DLSS FG είναι ενεργό.

Διορθώθηκαν σφάλματα (Γενικά)

  • Όταν το NVENC χρησιμοποιείται για την κωδικοποίηση βίντεο, θα προκαλούσε την καταστροφή των βίντεο ή την εμφάνιση σφαλμάτων στις κάρτες γραφικών της σειράς GeForce GTX 16.

ήδη γνωστά προβλήματα

  • Όταν χρησιμοποιείτε το Netflix μέσω του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Ως λύση για αυτό, η εφαρμογή Netflix στα Windows μπορεί να χρησιμοποιηθεί προσωρινά.
  • Με τη σειρά NVIDIA GeForce GTX 10 / RTX 20, ο υπολογιστής μπορεί να παγώσει ξαφνικά ενώ ο προγραμματισμός GPU με επιτάχυνση υλικού των Windows και το NVIDIA SLI είναι ενεργά.

Για λήψη της νέας ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σχετική ιστοσελίδα ή απευθείας NVIDIAΜπορείτε εύκολα να ενημερώσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας του .

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Κατεβάσατε τη νέα ενημέρωση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply