Διασκεδαστικές στιγμές στο παιχνίδι με τις λέξεις! – Νέα από το περιοδικό Last Minute


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Διασκεδαστικές στιγμές στο παιχνίδι με τις λέξεις!

Ο θρυλικός διαγωνισμός Word Game, που βραβεύτηκε από τον Σύνδεσμο Τουρκικών Γλωσσών για τη «συμβολή του στην τουρκική γλώσσα», συναντά το κοινό στις οθόνες του Teve2 κάθε βράδυ της εβδομάδας.

Στο πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν τέσσερις διαγωνιζόμενοι κάθε μέρα, οι διαγωνιζόμενοι υποβάλλονται σε δύο ερωτήσεις των 4, 5, 6, 7, 8, 9 και 10 γραμμάτων. Στους διαγωνιζόμενους δίνονται τέσσερα λεπτά και προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις ερωτήσεις χωρίς να λάβουν επιστολή για να λάβουν τους περισσότερους πόντους στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Για άλλη μια φορά υπήρξαν αξέχαστες στιγμές στο παιχνίδι των λέξεων, το οποίο προβλήθηκε με τη διασκεδαστική ερμηνεία του Ιμπραήμ Σελίμ. Το στοιχείο που δόθηκε στην ερώτηση που τέθηκε στην κα Μπίρσεν, που αγωνιζόταν στην τρίτη θέση, έκανε τους πάντες να γελάσουν.

Ζήσαμε αστείες στιγμές όταν ο Ibrahim Selim έδωσε ένα παράδειγμα του υπερήρωα Clark Kent για να δώσει μια ιδέα στον διαγωνιζόμενο όταν ρωτήθηκε “Aronia” είναι το όνομα που δόθηκε στο μούρο στο κοινό λόγω της προσαρμοστικότητας του σε σχεδόν οποιοδήποτε κλίμα και έδαφος και τη συμβολή του. στην ανθρώπινη υγεία. Με αυτή την υπόδειξη, ο διαγωνιζόμενος απάντησε σωστά στην ερώτηση των 10 γραμμάτων χωρίς να πάρει ούτε ένα γράμμα.

Comments (No)

Leave a Reply