Διαθέτει Dimensity 9300 powered by Gemini


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό των επεξεργαστών κινητών στο επόμενο επίπεδο, η MediaTek ανακοίνωσε επίσημα ότι τα chipset Dimensity 9300 και 8300 έχουν πλέον βελτιστοποιηθεί για το Gemini Nano LLM της Google. Εδώ είναι οι προδιαγραφές MediaTek Dimensity 9300 και Dimensity 8300 που υποστηρίζονται από την Gemini…

Υποστηριζόμενος επεξεργαστής Gemini: λειτουργίες MediaTek Dimensity 9300 και Dimensity 8300

Επί του παρόντος, οι κορυφαίες συσκευές όπως η σειρά Google Pixel 8 Pro και το Samsung Galaxy S24 χρησιμοποιούν το βελτιστοποιημένο για κινητά LLM Gemini Nano της Google. Αυτό υποστηρίζει παραγωγικές λειτουργίες AI στη συσκευή, όπως έξυπνη απάντηση και περιλήψεις στην εφαρμογή Voice Recorder.

Υποστηριζόμενος επεξεργαστής Gemini: λειτουργίες MediaTek Dimensity 9300 και Dimensity 8300

Η MediaTek και η Google θα συνεργαστούν τώρα για να δημιουργήσουν εργαλεία που θα βοηθήσουν τους προγραμματιστές να ενσωματώσουν εύκολα το Gemini Nano στις εφαρμογές τους. Οι πρώτοι επεξεργαστές που θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας θα είναι οι MediaTek Dimensity 9300 και Dimensity 8300. Το APK για επεξεργαστές θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το Dynamic Island στο iPhone!

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το Dynamic Island στο iPhone!

Δείγματα σχεδίασης ενός παλιού iPhone Dynamic Island που κατασκευάστηκε από την Apple έχουν εμφανιστεί. Τι θα γινόταν αν το iPhone 14 Pro Dynamic Island έμοιαζε έτσι;

Αυτό περιγράφεται ως διαφορετικό από το πώς λειτουργούσε στο παρελθόν, όπου οι διαδικασίες AI βασίζονταν στο cloud computing. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συνεργασία θα προσφέρει μια σειρά από οφέλη όπως βελτιωμένη απόδοση, βελτιωμένο απόρρητο, λειτουργικότητα εκτός σύνδεσης και μειωμένο κόστος.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο Dimensity 9300 λέγεται ότι είναι το τσιπ που θα βοηθήσει τη MediaTek να φτάσει το μερίδιο αγοράς του 35 τοις εκατό φέτος. Ενισχύοντας συσκευές όπως η σειρά Vivo X100 και το OPPO Find X7 (όχι το Ultra), ορισμένοι αναλυτές τον διαφημίζουν ως τον πιο ισχυρό επεξεργαστή για φορητές συσκευές που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή. εκσυγχρονίζω.

Το μοντέλο Dimensity 8300, το οποίο χρησιμοποιείται σε συσκευές μεσαίας υψηλότερης κατηγορίας, φέρνει παραγωγικές δυνατότητες AI στην αγορά των smartphone 5G. Και τα δύο chipset ανακοινώθηκαν με τη δέσμευση να παραδώσουν τεχνητή νοημοσύνη αιχμής απευθείας στους καταναλωτές.

Comments (No)

Leave a Reply