Διέρρευσε το αποτέλεσμα του Google Tensor G4 Geekbench


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Στην επιθυμία της να προσεγγίσει περισσότερους χρήστες στην αγορά των smartphone, η Google επιτάχυνε τις εργασίες της για την οικογένεια Pixel 9. Η βαθμολογία Geekbench του επεξεργαστή Tensor G4 της Google για τις συσκευές της σειράς Pixel διέρρευσε. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες; Αποκαλύφθηκε το αποτέλεσμα του Google Tensor G4 Geekbench

Το στιγμιότυπο οθόνης του Geekbench που διέρρευσε δείχνει ότι ο νέος επεξεργαστής μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα ρολογιού 3,1 GHz. Ο 8πύρηνος επεξεργαστής περιλαμβάνει 4 αποδοτικούς πυρήνες με συχνότητα 1,95 GHz και 4 πυρήνες με συχνότητα 2,6 GHz. Να σημειώσουμε ότι το Mali G715 θα χρησιμοποιηθεί στο GUI της συσκευής.

Θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες;  Αποκαλύφθηκε το αποτέλεσμα του Google Tensor G4 Geekbench

Η συσκευή με τον επεξεργαστή Tensor G4 που εμφανίζεται με τον κωδικό μοντέλου Tokay αναμένεται να είναι το μοντέλο Pixel 9. Να σημειώσουμε ότι η δοκιμή απόδοσης πραγματοποιήθηκε με Geekbench 5 αντί για την τρέχουσα έκδοση Geekbench 6.

Πρώτος στον κόσμο!  Έρχεται smartphone με μπαταρία «28 χιλιάδων» mAh

Πρώτος στον κόσμο! Έρχεται smartphone με μπαταρία «28 χιλιάδων» mAh

Η παγκοσμίως γνωστή μάρκα μπαταριών Energizer ήρθε τώρα στο προσκήνιο με το νέο της smartphone. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Σύμφωνα με το κοινόχρηστο στιγμιότυπο οθόνης, το μοντέλο Google Pixel 9 θα διαθέτει επιλογή RAM 8 GB. Το μοντέλο Pixel 9 Pro πιστεύεται ότι χρησιμοποιεί 12 GB μνήμης RAM.

Ο εγκεκριμένος από την FDA αισθητήρας θερμοκρασίας του Pixel 8 Pro θα συμπεριληφθεί τόσο στο Pixel 9 όσο και στο Pixel 9 Pro, σύμφωνα με αυτές τις εικόνες. Αυτό σηματοδοτεί μια από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου οι πειραματικές δυνατότητες υλικού της Google έχουν διαρκέσει περισσότερο από μια γενιά.

Το Pixel 9 θα έχει τρίτη πίσω κάμερα για πρώτη φορά, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν μια ποιοτική τηλεφακό, ανεξάρτητα από το μέγεθος του Pixel 9.

Αρκετές από τις φημολογούμενες λειτουργίες κάμερας του Pixel 8 δεν ανακοινώθηκαν ποτέ στην εκδήλωση Made by Google 2023. Αυτές οι λειτουργίες αναμένεται να εμφανιστούν στο Pixel 9.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί ονομάζεται Video Unblur. Η αναπτυγμένη τεχνολογία Video Unblur, που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη, σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα θολό βίντεο που έχετε τραβήξει και να βελτιώσετε αναδρομικά την ποιότητα της εστίασης.

Τι πιστεύετε για αυτήν την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply