Διέρρευσαν χαρακτηριστικά NVIDIA Blackwell! – SDN


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η NVIDIA αναπτύσσει προϊόντα της σειράς GeForce RTX 50 (Blackwell). Αν και δεν υπάρχει ακόμη ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, ένας πολύ γνωστός λογαριασμός διαρροής υλικού ισχυρίζεται ότι η οικογένεια Blackwell θα διαθέτει διαμορφώσεις διασύνδεσης μνήμης που δεν θα μοιάζουν πολύ με τη σειρά Ada Lovelace.

Χαρακτηριστικά μνήμης GPU NVIDIA GeForce επόμενης γενιάς: RTX 50 Blackwell

Η σειρά Blackwell της NVIDIA μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση σε σχέση με τις υπάρχουσες λύσεις μνήμης που βασίζονται σε GDDR6 και GDDR6X GDDR7 Πιστεύεται ότι υποστηρίζει τη μνήμη.

Ρυθμός μεταφοράς δεδομένων πρώτης γενιάς GDDR7 SGRAM IC 32 GT/s Δεδομένου ότι θα είναι Μνήμη 384-bit υπο σύστημα, περίπου. 1536 GB/s Θα προσφέρει εύρος ζώνης. Αυτό σημαίνει ότι η διεπαφή μνήμης 512-bit θα παραμείνει περιττή.

Η νέα ναυαρχίδα της NVIDIA, η Blackwell, ξεπέρασε το RTX 4090!

Η νέα ναυαρχίδα της NVIDIA, η Blackwell, ξεπέρασε το RTX 4090!

Η νέα σειρά Blackwell της NVIDIA θα φέρει επανάσταση στον κόσμο των καρτών γραφικών, καθώς είναι 70 τοις εκατό ταχύτερη από την RTX 4090.

Οι διαμορφώσεις μνήμης GPU Blackwell καλύπτουν τη χωρητικότητα μνήμης και το πλάτος διασύνδεσης της σειράς RTX 50. Για παράδειγμα GPU GB202 με 384-bit GDDR7 24 GB ή 36 GB Αναμένεται χωρητικότητα μνήμης.

Άλλα μοντέλα έχουν διαφορετικά πλάτη bit και τύπους μνήμης. Η οικογένεια Blackwell είναι προγραμματισμένη για τουλάχιστον δύο ή τρία τέταρτα μετά τη NVIDIA. Οι διαμορφώσεις μνήμης και τα χαρακτηριστικά απόδοσης αυτής της οικογένειας θα είναι καθοριστικά για την επόμενη γενιά καρτών γραφικών καταναλωτών.

Ιδιαίτερα το υψηλό εύρος ζώνης και η αποτελεσματικότητα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα παιχνίδια και τις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. Υπό το φως αυτών των πληροφοριών, η σειρά RTX 50 Blackwell της NVIDIA φαίνεται να εγκαινιάζει μια νέα εποχή στα παιχνίδια και τις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Αυτά τα θέματα θα παρακολουθούνται με περιέργεια στον κόσμο της τεχνολογίας μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα η σειρά RTX 50 Blackwell της NVIDIA. Τι πιστεύετε γι ‘αυτό; Μπορείτε να γράψετε τις απόψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply