Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του Snapdragon 8 Gen 3 Lite


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η βαθμολογία AnTuTu του επεξεργαστή Snadpragon 8 Gen 4 που αναμένεται να παρουσιαστεί από την Qualcomm τον Σεπτέμβριο αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, η Qualcomm θα παρουσιάσει το μοντέλο που ονομάζεται Snapdragon 8 Gen 3 Lite πριν από τον κορυφαίο επεξεργαστή που θα παρουσιάσει φέτος. Εδώ είναι οι προδιαγραφές του Snapdragon 8 Gen 3 Lite…

Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές του Snapdragon 8 Gen 3 Lite

Ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 4 εμφανίστηκε πρόσφατα με βαθμολογία AnTuTu πάνω από 3 εκατομμύρια. Η Qualcomm λέγεται ότι θα αποκαλύψει τον νέο επεξεργαστή της μεσαίας ανώτερης κατηγορίας, το όνομα μοντέλου SM8635, πριν από το Snapdragon 8 Gen 4.

Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές του Snapdragon 8 Gen 3 Lite
Q

Ο διάσημος αναλυτής Digital Chat Station μοιράστηκε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου επεξεργαστή. Το μοντέλο Snapdragon 8 Gen 3 Lite θα κατασκευαστεί με τεχνολογία 4nm.

Ρεκόρ ανάπτυξης μπροστά!  Αποκαλύφθηκε η απόδοση του Snapdragon 8 Gen 4

Ρεκόρ ανάπτυξης μπροστά! Αποκαλύφθηκε η απόδοση του Snapdragon 8 Gen 4

Ο αναμενόμενος κορυφαίος επεξεργαστής της Qualcomm, ο Snapdragon 8 Gen 4, έκανε την εμφάνισή του στην αρένα των επιδόσεων. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το μοντέλο Snapdragon 8 Gen 3 Lite θα χρησιμοποιεί έναν μόνο πυρήνα ARM Cortex-X4 χρονισμένο στα 2,9 GHz. Ο επεξεργαστής, που λέγεται ότι είναι 8πύρηνος, θα έχει Adreno 735 GPU Ας σημειώσουμε ότι ο νέος επεξεργαστής έχει βαθμολογία AnTuTu 1,7 εκατομμύρια.

Ένας άλλος αναλυτής, ο Roland Quandt, ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένας άλλος επεξεργαστής της Qualcomm με κωδικό μοντέλου SM7675 που έχει τις ίδιες προδιαγραφές με τον SM8635. Το μοντέλο SM7675 λέγεται ότι είναι το νέο μέλος της σειράς Snapdragon 7 Gen.

Πώς σας φαίνεται ο νέος επεξεργαστής; Οι τεχνικές προδιαγραφές και η βαθμολογία του AnTuTu ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply