Διέρρευσαν η πλατφόρμα και οι επεξεργαστές Intel Arrow Lake-S!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Intel παρουσίασε τους επεξεργαστές Core Ultra (14ης γενιάς) για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές ως μέρος της εκδήλωσης που διοργάνωσε τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, νέες αναφορές αναφέρουν ότι η εταιρεία Arrow Lake-S Αποκάλυψε την πλατφόρμα επιφάνειας εργασίας και τους επεξεργαστές της.

Διέρρευσαν χαρακτηριστικά Intel Arrow Lake-S

Σύμφωνα με αρχεία που κοινοποιήθηκαν στο Twitter, οι επιτραπέζιοι επεξεργαστές Arrow Lake-S θα έχουν αρχιτεκτονική 24 πυρήνων που αποτελείται από 8 πυρήνες P υψηλής απόδοσης και 16 αποδοτικούς E-cores. Τα high-end μοντέλα φημολογείται ότι έρχονται με ταχύτητα ρολογιού 3,5 GHz στα 125 W TDP.

Η Intel θα προσφέρει επίσης παραλλαγές χαμηλού επιπέδου, όπως 14-core/20-thread και 22-core/28-thread. Αναφέρθηκε επίσης ότι ορισμένοι πυρήνες απενεργοποιήθηκαν σε ορισμένα δείγματα μηχανικής, αλλά δεν είναι γνωστό τι είδους δοκιμή πραγματοποίησε η Intel.

Παρουσίασαν τη 14η γενιά επεξεργαστών Intel Core Ultra με τεχνητή νοημοσύνη!  Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά

Παρουσίασαν τη 14η γενιά επεξεργαστών Intel Core Ultra με τεχνητή νοημοσύνη! Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά

Επιτέλους αποκαλύφθηκαν οι επεξεργαστές της σειράς Intel Core Ultra. Παρουσιάστηκαν μοντέλα Core Ultra 9, 7 και 5 από τέσσερις σειρές H και τέσσερις σειρές U.

Αρχιτεκτονικά, το Arrow Lake-S θα χρησιμοποιεί τους πιο πρόσφατους πυρήνες Intel Lion Cove P και Skymont E. Σύμφωνα με την Raptor Lake, αυτό είναι 5 τοις εκατό σε έναν πυρήνα. Αναμένεται να προσφέρει 15 τοις εκατό αύξηση στην απόδοση πολλαπλών πυρήνων. Τα μεγέθη της προσωρινής μνήμης θα αυξηθούν επίσης έως και 3 MB ανά πυρήνα P.

Οι μητρικές για τη νέα πλατφόρμα αναμένεται να είναι συμβατές με την υποδοχή LGA1851. Κατά συνέπεια, η Intel; Θα χρησιμοποιεί chipset της σειράς 800, συμπεριλαμβανομένων των Z890, H870, B860 και H810. Υποστηρίζουν έως και 6400MT/s μνήμη DDR5 σε λειτουργία διπλού καναλιού.

Η AMD ετοιμάζεται να αποκαλύψει σύντομα την πλατφόρμα Ryzen “Granite Ridge” που βασίζεται στο Zen 5. Αυτό δείχνει ότι η σειρά Intel Arrow Lake-S θα μπορούσε να γίνει επίσημη αργότερα μέσα στο έτος.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!

Comments (No)

Leave a Reply