Δημιουργία Ambilight για τηλεόραση 15 ετών;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Εάν η τηλεόραση στο σπίτι σας δεν διαθέτει χαρακτηριστικά έξυπνης ατμόσφαιρας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρη χρωματική γιορτή με τα προϊόντα Govee. Δοκιμάσαμε προϊόντα έξυπνου φωτισμού Govee και προσθέσαμε το Ambilight σε μια τηλεόραση 15 ετών.

Δημιουργία Ambilight για τηλεόραση 15 ετών;

SDNshiftdelete.net

Για να αγοράσετε προϊόντα Govee: https://bit.ly/3S9Ikn4 & https://bit.ly/3HaKtse

Η τεχνολογία Govee Envisual Color Matching Technology είναι μια έξυπνη λύση που έχει σχεδιαστεί για να ανεβάσει την οικιακή σας ψυχαγωγία σε απαράμιλλο επίπεδο. Η κάμερα Govee T3 Lite εντοπίζει έξυπνα τους χρωματικούς τόνους της οθόνης της τηλεόρασής σας και αντανακλά αυτόματα αυτά τα χρώματα στον οπίσθιο φωτισμό σας, βυθίζοντάς σας στο παιχνίδι ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση.

Ο έλεγχος hands-free προσφέρει έναν νέο τρόπο για να ελέγχετε τα φώτα σας και να εξατομικεύετε την εμπειρία της τηλεόρασης. Ενσωματωμένη με την Alexa ή το Google Assistant, η συσκευή σάς επιτρέπει να ανάβετε/σβήνετε τα φώτα, να αλλάζετε χρώματα ή να προσαρμόζετε τη φωτεινότητα στο επιθυμητό επίπεδο με απλές φωνητικές εντολές. Αυτή η εύχρηστη λειτουργία σάς βοηθά να δημιουργήσετε γρήγορα την ατμόσφαιρα που θέλετε εξοικονομώντας χρόνο.

Οι οπίσθιοι φωτισμοί τηλεόρασης Govee T3 Lite παρέχουν την ιδανική λύση για τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 55-65 ιντσών. Τα δυναμικά χρώματα που προέρχονται από κάθε γωνία της τηλεόρασής σας σας προσελκύουν καθώς παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές και μετατρέπουν μια συνηθισμένη εμπειρία θέασης σε αξέχαστη. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός ο οπίσθιος φωτισμός δεν βελτιστοποιείται με κυρτές τηλεοράσεις.

Το Govee T3 Lite προσφέρει μια ειδικά σχεδιασμένη λύση για να εμπλουτίσει την οικιακή σας ψυχαγωγία και να κάνει την τηλεόραση, το παιχνίδι ή την εμπειρία ακρόασης εξαιρετική. Με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που παρέχει η τεχνολογία φωτισμού, μπορείτε να κάνετε κάθε στιγμή στο σπίτι σας πιο ζωντανή και διασκεδαστική.

Comments (No)

Leave a Reply