Δεν μπορώ να χωρέσω σε αυτόν τον κόσμο Ποιος είναι ο Dumrul; Σε ποια τηλεοπτική σειρά παίζει ο Hakan Karahan;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Δεν μπορώ να χωρέσω σε αυτόν τον κόσμο Ποιος είναι ο Dumrul;  Σε ποια τηλεοπτική σειρά παίζει ο Hakan Karahan;

Δεν χωράω σε αυτόν τον κόσμο Ποιος είναι ο Dumrul Kayakchi; Το θέμα είναι στην ημερήσια διάταξη… I Am Sığmazam in This Cihana είναι μια τουρκική τηλεοπτική σειρά δράσης-δραματικής παραγωγής, παραγωγής Güzel Adamlar Medya, της οποίας το πρώτο επεισόδιο κυκλοφόρησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2022. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Oktay Kaynarca, Ebru Özkan και Wormwood Aquile. Ποιος είναι όμως ο νέος χαρακτήρας της σειράς, ο βαρκάρης;

Όταν η μητέρα της Azra Ahsen πέθανε τέσσερα χρόνια μετά τη γέννησή της, η μικρότερη αδερφή της Azra Nevin τη φρόντισε. Ο πατέρας του είναι ένας άνθρωπος που είναι γνωστός σε όλη την Τουρκία και τον κόσμο με το ψευδώνυμο Kayıkçı.

Δεν μπορώ να χωρέσω σε αυτόν τον κόσμο Ποιος είναι ο Kayıkçı;

Λεπτομερείς πληροφορίες για το Kayıkçı θα συμπεριληφθούν στα νέα μας όταν γίνουν διαθέσιμες. Αποκαλύφθηκε ότι ο Τίτο, ο οποίος χρησιμοποίησε τις λέξεις «Προσευχήσου για τον χαμένο πατέρα σου, παιδί» μετά τον καβγά του με την Ατές, είχε βγει και στο παρελθόν με τον Εκαμπίρ. Αφού ο Σελίμ Μακάρογλου έδωσε ζωή στην εικόνα του Τίτο, που μπήκε στη σειρά με τα μυστικά του, έγινε περίεργο ποιος είναι ο Kayakçu.

Το Αλγέρι κάνει ό,τι είναι δυνατό για να κρατήσει στη ζωή τον Basilius, ο οποίος πυροβολήθηκε από τους δικούς του άνδρες για να φτάσει στο Kayakchi, τον δολοφόνο του αδελφού του. Ζητά τη Φιρουζέ βοήθεια για να σώσει τον Βασίλειο. Ενώ η Φιρουζέ πρέπει να φροντίσει τον εαυτό της λόγω της εγκυμοσύνης της, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη στο κάλεσμα του Αλγέρι. Η Φιρουζέ βλέπει ότι το άτομο που πρόκειται να θεραπεύσει είναι ο Βασίλειος, ο οποίος προηγουμένως είχε διατάξει τον θάνατό του. Επιτέλους, έρχεται η ώρα που ο Firuz θα αντιμετωπίσει τον Basilius.

Η Leyla πηγαίνει στο σπίτι του Orhan για να πάρει την αδερφή της Suheilya. Κατά τη διάρκεια της μάχης τους με τον Ορχάν, δημιουργείται μια απρόσμενη κατάσταση. Για να προστατέψει την αδερφή της Suheila, η Leyla πρέπει να αναλάβει μια μεγάλη ευθύνη που θα επηρεάσει τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της.

Ο Ταταβλάλ, που έφυγε από την Αλγερία, μαθαίνει ότι η Λεϊλά βρίσκεται σε δύσκολη θέση και κάνει νέα σχέδια για να βάλει την Αλγερία σε λάθος γωνία. Οργανώνει μια επιχείρηση με το νέο του μέλος της ομάδας Τίτο για να αποσπάσει την προσοχή του Αλγέρι και να σώσει τον Basilius. Σε αυτή την επιχείρηση, ο Jean-Luc και ο Tito επιδίδονται σε θανατηφόρες μάχες.

Τι λέει ο Βασίλειος για το Boatswain που θα κινήσει υποψίες στο Αλγέρι; Θα θεραπεύσει ο Firuz τον Basilus, ο οποίος διέταξε τον θάνατο του; Τι ευθύνη αναλαμβάνει η Λέιλα; Θα είναι επιτυχής η επιχείρηση του Ταταβλάλου να σώσει τον Μπασίλιους; Ποιος θα επιζήσει από τη θανατηφόρα μάχη, ο Τίτο ή ο Ζαν Λυκ;

Ποιος είναι ο Χακάν Καραχάν;

Ο Hakan Karahan γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1960. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Robert College και τη μεταπτυχιακή του εκπαίδευση στη διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Ο Karahan, ο οποίος εργάστηκε ως ανώτερος διευθυντής σε διάφορες εταιρείες μέχρι το 2003, εγκατέλειψε τον κλάδο του και άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική. Ο Hakan Karahan μπήκε στον κόσμο της τηλεόρασης το 2008 με την τηλεοπτική σειρά Sağır Oda, στην οποία συμμετείχε τόσο ως συγγραφέας όσο και ως ηθοποιός στην ομάδα του σεναρίου. Ο Karahan, ο οποίος αργότερα πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, έγραψε επίσης πολλά βιβλία. Έπαιξε τον χαρακτήρα του Αρχηγού Alexander Zuko στην τηλεοπτική σειρά Sen Çal Kapımı.

Comments (No)

Leave a Reply