Δήλωση Burcu Kara στο “Back Streets”


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Δήλωση Burcu Kara στο

Η Burju Kara ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στη φαινομενική σειρά «Arka Sokaklar», η οποία μεταδίδεται στο Kanal D εδώ και 18 χρόνια.

Δηλώνοντας ότι θα εμφανιστεί στην οθόνη με τον χαρακτήρα του Αστυνομικού Επιτρόπου Ναρκωτικών Sewal, ο ηθοποιός είπε: «Είναι μια καθιερωμένη δουλειά που συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Οι μισοί από την ομάδα μου είναι φίλοι έτσι κι αλλιώς. Διασκεδάζω τόσο πολύ στα γυρίσματα που μερικές φορές δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι ένα πρόσωπο που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο από εμένα. Μπαίνω στην ομάδα του Ρίζα Μπάμπα. Είναι απλά προσανατολισμένη στη δράση, είναι ένα άτομο που προέρχεται από το γήπεδο, αλλά είναι επίσης πολύ ανεβασμένη, πολύ έντονη, της αρέσει η δράση, είναι μια γυναίκα που όλοι λένε «Illallah». Όσο πιο ήρεμος είμαι, τόσο πιο τρελός και τρελός είναι ο χαρακτήρας. Γελάω για μια στιγμή και μετά λέω «Είμαι έτοιμος» και ξεκινάω τη σκηνή. «Όταν ξεκίνησα, είπα «πήρα τη σωστή απόφαση»», είπε.

Εξηγώντας ότι ευδοκιμεί εξισορροπώντας την επαγγελματική και την οικογενειακή της ζωή και ότι θα ήταν εξουθενωμένη και δυστυχισμένη αν συνέχιζε την καριέρα της παραμελώντας τα παιδιά της, η Burcu Kara είπε: «Το μωρό έγινε ενός έτους αυτή την εβδομάδα. Ο μεγαλύτερος γιος μου είναι στην πρώτη δημοτικού. Από την άλλη, μαθήματα και μαθήματα… Δεν κάνει τίποτα.” Δεν θέλει να σπουδάσει, λέει “Δεν έχω μαθήματα”. Ανοίγουμε το σακουλάκι και βγαίνουν τα μαθήματα, αλλά μερικές φορές ξεχνάει. Τα μαθήματά του στο σχολείο. Περνάμε σε μια τέτοια διαδικασία. Το σκηνικό “Back Streets” είναι πολύ φιλικό για τα παιδιά, πολύ κοντά στο σπίτι μου. Το αποδέχτηκα γιατί οι συνθήκες εργασίας δεν θα έβλαπταν πολύ τη ζωή μου. “Ένιωσα καλά. Όταν σκεφτόμουν τα παιδιά μου και αυτή τη ζωή, θα με στεναχωρούσε να κάνω ό,τι κι αν είναι εξαντλώντας το, καταπονώντας το, παραμελώντας το. Η ζωή δεν ισορροπεί μόνο με ένα είδος ευτυχίας. Οικογένεια, σπίτι, παιδιά, ηρεμία, όλα αυτά είναι αλληλένδετα πράγματα, χωρίς ένα από αυτά είναι αδύνατο. Επομένως δεν θέλω πράγματα που θα διαταράξουν την ειρήνη», είπε.

Comments (No)

Leave a Reply