Δήλωση του Aslhan Gürbüz για τον Ismail Hadjioglu


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Δήλωση του Aslhan Gürbüz για τον Ismail Hadjioglu

Ο Ismail Hadcioglu, ο οποίος έκανε τον πρώτο του γάμο με τη Vildan Atasever το 2010, χώρισε το 2015 και παντρεύτηκε την δασκάλα χορού Duigu Kaya Kumarki το 2016. Το ζευγάρι, που έχει μια κόρη που ονομάζεται Yemin, χώρισε τον Ιούλιο του 2020 π. λόγω κατηγοριών για προδοσία. Αν και ο Χαντιόγλου άρχισε να κάνει σχέση με τη Merve Çağran, συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Παιδί», η σχέση τους ήταν βραχύβια.

Ο Gürbüz και ο Hadcioglu εθεάθησαν μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Μαύρη Θάλασσα. Μετά ήρθαν τα νέα «ερωτείας» για το ζευγάρι. Η 37χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες στο Τσεσμέ με τον τρία χρόνια μεγαλύτερό της συνάδελφό της Aslhan Gürbüz.

Ο Gürbüz και ο Hacıoğlu, που μοιράζονται περιστασιακά ρομαντικές πόζες μαζί στους λογαριασμούς τους στα social media, εθεάθησαν να πιαστούν χέρι χέρι σε ένα σημείο ψαρέματος στο Caddebostan τον περασμένο Μάιο. Το δίδυμο είπε: «Όλα είναι καλά. Απλώς κάνουμε παρέα, δεν πειράζει”.

Παρά τις δηλώσεις αυτές όμως, το διάσημο ζευγάρι προχώρησε σε μια απρόσμενη κίνηση. Οι δυο τους έκαναν unfollow στα social media τον Ιούλιο και διέγραψαν φωτογραφίες ο ένας του άλλου.

Ο Aslhan Gurbyuz παρακολούθησε την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “A Lonely Woman” βασισμένη στο κείμενο του παγκοσμίου φήμης συγγραφέα Dario Fo.

Οι δημοσιογράφοι ήθελαν να μιλήσουν με τον Γκούρμπους μετά τον αγώνα και είπαν: «Η σχέση σας με τον Ισμαήλ Μπέη τελείωσε, αλλά αμέσως μετά ο Ισμαήλ Μπέης ξεκίνησε μια νέα αγάπη. Τι θα ήθελες να πεις;» ρώτησε.

Το διάσημο όνομα κοίταξε τους δημοσιογράφους σε αυτή την ερώτηση και απομακρύνθηκε με τις λέξεις «δεν θα μιλήσω».

Comments (No)

Leave a Reply