Δήλωση «γάμου» του Γιαβούζ Μπινγκιόλ! – Ειδήσεις περιοδικών


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Δήλωση «γάμου» του Γιαβούζ Μπινγκιόλ!


Τις προάλλες ο Yavuz Bingyol εθεάθη στο Cihangir με την αρραβωνιαστικιά του Nilsa Agaoglu. Ο ερμηνευτής, που θα διοργανώσει το πέμπτο Φεστιβάλ Λαϊκής Μουσικής, είπε ότι θα ερμηνεύσει τα τραγούδια του με τη συμφωνία στα 50 χρόνια από τον θάνατο του Ασάκ Βεϊσέλ.

Δηλώνοντας ότι οι Murat Dalkılıç, Oktay Kaynarca και Kubat θα ανέβουν επίσης στη σκηνή του φεστιβάλ, ο Bingöl είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι. Θα έχουμε εκθέσεις και πάνελ. Έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε που έχασα τη μητέρα μου. Αφιερώσαμε αυτό το φεστιβάλ στη μητέρα μου γιατί ήταν από τις πρώτες ποιήτριες της Τουρκίας.

Ο Yavuz Bingyol απάντησε στην ερώτηση σχετικά με τον «γάμο» που έκαναν τα μέλη του Τύπου, «Όταν γνωριστήκαμε, η Nilsha ήταν 23 και εγώ 43. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια, είμαστε στο δρόμο μας. Αν είμαστε αρκετά τυχεροί να παντρευτούμε, θα το μάθετε».

Ο διάσημος καλλιτέχνης επαίνεσε την αρραβωνιαστικιά του Nilşah Ağaoğlu λέγοντας: «Είναι πολύ προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια. Υπάρχει πολλή προσπάθεια και συμβολή στη δουλειά μου».

Μοιράζοντας μια ρομαντική πόζα με τον καλλονή της τον περασμένο Μάιο, η Bingeol έγραψε στη λεζάντα του μηνύματος: «Αγαπητή μου, είθε ο Θεός να μας δώσει την ευκαιρία να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί. Χαίρομαι που σε έχω. Η αγάπη και ο σεβασμός να είναι πάντα μαζί σας».


Comments (No)

Leave a Reply