Για τους γκουρμέ ήχου: κριτική Sennheiser Momentum TW4


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Sennheiser λανσάρει την τελευταία της σειρά ασύρματων ακουστικών Η Momentum ανακοίνωσε επίσημα το True Wireless 4. Το νέο μοντέλο έχει μια σειρά από σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή του. Η κριτική του Momentum True Wireless 4 είναι εδώ.

SDNshiftdelete.net

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε έκπτωση 750 TL για αγορές που πραγματοποιήθηκαν στο sennheiser.com.tr με κωδικό SDN750

Όσον αφορά την απόδοση ήχου, παρέχει υποστήριξη ήχου χωρίς απώλειες με κωδικοποιητές όπως το aptX Lossless και το aptX Adaptive, δίνοντας στους λάτρεις της μουσικής εμπειρία ήχου υψηλής ευκρίνειας. Υπάρχουν επίσης λειτουργίες όπως προγράμματα οδήγησης TrueResponse 7 mm και βελτιωμένη ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν πλούσιο και ισορροπημένο ήχο.

Όσον αφορά τις δυνατότητες συνδεσιμότητας, προσφέρεται μια πιο σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση χρησιμοποιώντας το Bluetooth 5.4, την πιο πρόσφατη τεχνολογία Bluetooth. Επιπλέον, χαμηλότερη καθυστέρηση και υψηλότερη ποιότητα ήχου επιτυγχάνονται με το Auracast™, την υποστήριξη Bluetooth LE Audio επόμενης γενιάς.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα ακουστικά προσφέρουν έως και 8 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, η οποία μπορεί να επεκταθεί σε 24 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία γρήγορης φόρτισης, μπορεί να επιτευχθεί 1 ώρα παιχνιδιού με φόρτιση 10 λεπτών.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια λειτουργία διαφάνειας όπου μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ANC για να ακούτε ήχους περιβάλλοντος, μια εφαρμογή Smart Control όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις έντασης και EQ, αντοχή στο νερό IPX4 και εύχρηστα χειριστήρια αφής.

Comments (No)

Leave a Reply