Γιατί πέθανε η Ayla Algan; Ποια είναι η Ayla Algan, είναι νεκρή; Εδώ είναι πληροφορίες για τη ζωή της Isla Algan..


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Γιατί πέθανε η Ayla Algan;  Ποια είναι η Ayla Algan, είναι νεκρή;  Εδώ είναι πληροφορίες για τη ζωή της Isla Algan..

Η είδηση ​​του θανάτου της Isla Algan άφησε την καλλιτεχνική κοινότητα βαθιά θλίψη.

Θλιβερά νέα ήρθαν από την Ayla Algan, μια από τις κυρίαρχες του κινηματογράφου και του θεάτρου. Ο Άλγκαν, ο οποίος είχε εδώ και καιρό μια απομονωμένη ζωή, πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Ποια είναι όμως η Isla Algan;

Ποια είναι η Ayla Algan;

Η ηθοποιός θεάτρου και κινηματογράφου, σκηνοθέτης, τραγουδίστρια Ayla Algan γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Οκτωβρίου 1937. Η μητέρα της Ayla Algan ήταν ο καλλιτέχνης Nevzat Kasman και πατέρας της ο Κρητικός έμπορος μετανάστης Vedat Kasman. Ο Άλγκαν, το μοναδικό παιδί της οικογένειας, έγραψε ποιήματα για τη μοναξιά.Ο Άλγκαν έκανε μαθήματα πιάνου, μπαλέτου και τραγουδιού σε νεαρή ηλικία. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία πέντε ετών και συνέχισε αυτή την εκπαίδευση για 11 χρόνια. Ολοκλήρωσε το δημοτικό σχολείο στο Yeni College, το γυμνάσιο στη Notre Dame de Sion στην Κωνσταντινούπολη και το λύκειο στο λύκειο Versailler στη Γαλλία. Εν τω μεταξύ, συνέχισε να παίζει πιάνο. Παντρεύτηκε την Beklan Algan, την οποία γνώρισε ενώ ήταν ακόμη στο γυμνάσιο, το 1933, έξι μήνες μετά τη συνάντησή της.

Comments (No)

Leave a Reply