Αυτή τη φορά, το σύστημα δικαιοσύνης πρόσφερε ελπίδα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Αυτή τη φορά, το σύστημα δικαιοσύνης πρόσφερε ελπίδα

Στο 74ο επεισόδιο της σειράς «Κρίση», που μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Kanal D, ένας πατέρας του οποίου ο γιος περιμένει για μεταμόσχευση οργάνου. Ανήμπορος να αντέξει άλλο τον πόνο που νιώθει, απαγάγει την Jaylin, την Yekta και την Parla για να ακουστεί η φωνή του. Μετά από αυτό το περιστατικό, η Πάρλα συμπονούσε τον πενθούντα πατέρα και ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει τα όργανά του. Αυτή η σκηνή στην οθόνη για άλλη μια φορά επέστησε την προσοχή στη σημασία της δωρεάς οργάνων.

Ένας θεατής που συγκινήθηκε βαθιά από τις φωτογραφίες και αρρώστησε είπε στην οικογένειά του ότι ήθελε να δωρίσει τα όργανά του. Αυτός ο εθελοντής, ο οποίος πέθανε και το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, δώρισε το νεφρό του στον Kenan Kajaalp, ο οποίος νοσηλευόταν για νεφρική νόσο για 35 χρόνια.

ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Ο Kenan Kajaalp, ο οποίος παλεύει με τη νεφρική νόσο εδώ και 35 χρόνια, έλαβε μεταμόσχευση νεφρού ώρες πριν από την Πρωτοχρονιά, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του τμήματος μεταμόσχευσης οργάνων του Okan Hospital Καθ. Δρ. Πραγματοποιήθηκε σε μια επιτυχημένη επέμβαση υπό την επίβλεψη του Alp Gurkan.

Ο Kenan Kayalp, ένας 49χρονος ασθενής με μεταμόσχευση οργάνων, είπε: «Η ασθένειά μου ξεκίνησε όταν ήμουν 16 ετών. Πάσχω από νεφρική νόσο εδώ και 35 χρόνια. «Αυτή η μεταμόσχευση ήταν ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο για μένα», είπα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΘΗΚΗ

Αξιολογώντας την επέμβαση που έγινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Okan στην Τούζλα της Κωνσταντινούπολης, ο καθηγητής Δρ Alp Gürkan είπε:

Ένας από τους ασθενείς μας έκανε μια διαθήκη στην οικογένειά του αφού παρακολούθησε την τηλεοπτική σειρά The Verdict. Δυστυχώς, αυτός ο ασθενής πέθανε μετά από λίγο. Η οικογένειά του επίσης δωρίζει πρόθυμα τα όργανά του. Ο μεταμοσχευμένος ασθενής μας, ο κύριος Κενάν, είναι ένας ασθενής που κάνει αιμοκάθαρση 35 χρόνια… Μετά από αυτό το περιστατικό, του εμφυτεύσαμε το νεφρό. Τώρα η κατάστασή του βελτιώνεται.

Εφιστώντας την προσοχή στη σημασία της μεταμόσχευσης οργάνων, ο Καθ. Δρ.

Το Δικαστήριο θα συνεχίσει να προβάλλεται στο Kanal D με τα νέα του επεισόδια τα βράδια της Κυριακής.

Comments (No)

Leave a Reply