Αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό tip: Το πολυαναμενόμενο τέλος! Είμαστε έκπληκτοι;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό tip: Το πολυαναμενόμενο τέλος!  Είμαστε έκπληκτοι;


Αν αγαπάς, μίλα

Ο Mehmet Aslantug γιόρτασε τα 50ά γενέθλια της εν διαστάσει συζύγου του Arzum Onan με μια συγκινητική ανάρτηση στην οποία διάβασε ένα ποίημα. Τι συμβαίνει με τον Aslantuğ;

Αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό tip: The Expected End.  Είμαστε έκπληκτοι;

◊ Savash Ozbey: Ο Mehmet Aslantug ήταν πάντα ένας εγκάρδιος άνθρωπος. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη ανάμεσα σε αυτόν και την Αρζούμ Ονάν. Θέλω να πω μόνο ένα πράγμα στον Aslantug: Αν τον αγαπάς, πήγαινε να μιλήσεις.

◊ Onur Bashturk: Προφανώς εξακολουθεί να αγαπά την πρώην σύζυγό του. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι ο δεσμός μεταξύ τους θα διακοπεί ξαφνικά. Αλλά προφανώς ο Mehmet Aslantug αρέσκεται να δείχνει ότι αυτή η σχέση δεν έχει τελειώσει. Η κυρία Αρζούμ, από την άλλη, φέρεται πιο ψύχραιμα ή για εκείνη αυτή η σχέση έχει ήδη τελειώσει. Ίσως δεν σας ενδιαφέρουν αυτές οι εκπομπές ποίησης…

◊ Ομούρ Γκεντίκ: Μακάρι βέβαια να το είχες σκεφτεί εγκαίρως. Οι άντρες μπορεί να μην το καταλαβαίνουν στην αρχή, αλλά με τον καιρό νιώθουν πιο βαθιά αυτό που έχασαν. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άντρες γύρω μου που φαίνεται να ζουν τη ζωή τους αλλά τους λείπει η πρώην γυναίκα ή ο εραστής τους…

◊ Orkun Ün: Ο Mehmet Aslantug ανοίγει νέους δρόμους στη συναισθηματική χειραγώγηση. Ω, περίμενε, το έκλεισες. Τι είναι αυτή η αυτολύπηση, το συνεχές παράπονο για τον πρώην σύζυγο; Λοιπόν, δεν λένε σωστά οι άνθρωποι: “Πού ήσουν όταν παντρεύτηκες;” ρητό!

Το αναμενόμενο τέλος!

Ο Μεχμέτ Αλί Ερμπίλ χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του Γκιουλσερέν Τζεϋλιάν, η οποία είναι 40 χρόνια νεότερη του. Στη συνέχεια είπε: «Πάντα ήθελε ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο και διαμάντια από μένα. «Ζήτησα την πασιέντζα των 180.000 λιρών αλλά δεν την έδωσε πίσω», είπε. Είσαι έκπληκτος?

Αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό tip: The Expected End.  Είμαστε έκπληκτοι;

◊ Ömür Gedik: Λοιπόν, σας είπαμε, γιατί να εκπλαγείτε; Νομίζω ότι ούτε ο Μεχμέτ Αλί εξεπλάγη. Ήξερε κι αυτός.

◊ Ονούρ Μπαστρούκ: Ο Μεχμέτ Αλί Ερμπίλ είναι ένας άντρας που με την ηλικία γίνεται πιο παιδικός. Τι περίμενε λοιπόν, δεν καταλαβαίνω καθόλου.

◊ Orkun Ün: Λοιπόν, αυτό είναι το αναμενόμενο τέλος. Ότι ήταν ερωτευμένος με τα φρύδια και τα μάτια του; Φυσικά, η κοπέλα θα θέλει χρήματα, σπίτι, αυτοκίνητο. Ήταν ήδη στο μυαλό του. Τι είναι λοιπόν αυτό; Δεν πρέπει να έχεις καμία σχέση με κάποιον 40 χρόνια νεότερο σου.

◊ Savash Ozbey:

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Η γυναίκα εκμεταλλεύτηκε τον Μεχμέτ Αλί Ερμπίλ και έφυγε. Λιώνει το σπλαχνικό μου λίπος; Δεν είναι ψέμα, λιώνει.

Η εξουσία της «Δικαστικής εξουσίας»

Η σειρά ρεκόρ “Yargı” του Kanal D πρόσθεσε μια νέα στη διεθνή της επιτυχία και έγινε η μόνη υποψήφια σειρά από την Τουρκία στα Διεθνή Βραβεία Emmy 2023. Η πρωταγωνίστρια Πινάρ Ντενίζ κέρδισε επίσης το βραβείο “Καλύτερης ξενόγλωσσης ηθοποιού” στα Βραβεία Produ γνωστή ως “Έμμυ Βραβεία Λατινικής Αμερικής”, για τον ρόλο της ως “Τσεϊλίν”. Τι γίνεται με αυτές τις επιτυχίες;

Αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό tip: The Expected End.  Είμαστε έκπληκτοι;

◊ Savaş Özbey: Συγχαίρω όλους όσους συνέβαλαν. Δίδαξαν κυριολεκτικά τουρκικά στη Λατινική Αμερική. Έμεινα σε έναν ξενώνα ηλικιωμένης κυρίας στην Κούβα. Ο Πάσο παρακολούθησε την τούρκικη σειρά. Το πρωί έλεγε «Καλημέρα» και το βράδυ «ο Θεός να σου δώσει ειρήνη».
Περισσότερα νέα

◊ Ömür Gedik: Το «Judgment», που καθήλωσε το κοινό στο σπίτι, μας έκανε να χαμογελάσουμε στο εξωτερικό και έγινε η πηγή υπερηφάνειάς μας. Αυτό το βραβείο ταιριάζει πολύ στην Pınar Deniz. Συνεχίστε να παρακολουθείτε με χειροκροτήματα.

◊ Onur Baştürk: Η ερμηνεία και η ιστορία στο «Yargı», που κυκλοφορεί στην οθόνη με την 3η σεζόν, είναι πολύ καλά. Ο ενθουσιασμός και ο ρυθμός δεν μειώνονται κάθε εβδομάδα.

◊ Orkun Ün: Αυτή είναι η δύναμη των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών στη Λατινική Αμερική. Τόσο η Pınar Deniz όσο και η τηλεοπτική σειρά “Yargı” αξίζουν να λαμβάνουν κάθε βραβείο.

Τότε μην κάνεις πρωτοχρονιάτικη συναυλία

Ο Μουσταφά Σαντάλ ξεκίνησε τη συζήτηση για το Halloween φέτος: «Πώς μας μόλυνε η παγανιστική παράδοση; “Αυτό είναι σκέτη μαλακία!” Συμφωνείς?

Αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό tip: The Expected End.  Είμαστε έκπληκτοι;

◊ Savaş Özbey: Μια ατυχής και κάπως αδαής δήλωση. Τότε περιμένουμε να μην παίξει την Πρωτοχρονιά. Είναι η Πρωτοχρονιά παράδοση Ανατολίας; Δεν πρέπει να τηλεφωνήσει στη μητέρα του τη γιορτή της μητέρας. Μην γιορτάζετε γενέθλια, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή κάτι τέτοιο.

◊ Ömür Gedik: Βρίσκω πολύ αστείο το Halloween, τις φορεμένες στολές, τις προετοιμασίες. Συμφωνώ μόνο με τον Μουσταφά για το «δεν χρειάζεται αυτή η διασκέδαση εν μέσω πολέμου και πόνου».

◊ Orkun Ün: Φυσικά, δεν είναι οι διακοπές μας. Δεν νομίζω ότι λαμβάνεται πολύ σοβαρά πάντως. Είναι μια νύχτα γεμάτη ψεύτικα πάρτι. Δεν με πειράζει λοιπόν λίγη διασκέδαση χωρίς υπερβολές, ο κόσμος πρέπει να διασκεδάζει.

◊ Onur Baştürk: Αυτές οι διαμαρτυρίες για το Halloween και τα κοστούμια πάρτι διοργανώνονται από κάποιον κάθε χρόνο. Είναι παράδοση και κλισέ. Η νέα γενιά δεν ενδιαφέρεται για αυτές τις διεξόδους. Αυτός που θέλει, κάνει ότι θέλει. Να πει κάποιος στη Σαντάλ.

Η Χάιντι είναι η καλύτερη

Μιλώντας για το Halloween… Η Χάιντι Κλουμ έκανε και φέτος πάταγο με το παραδοσιακό της πάρτι. Διάσημοι παρευρέθηκαν στη βραδιά με τις ενδιαφέρουσες στολές τους. Ποιος πιστεύεις ότι είχε το πιο ενδιαφέρον κοστούμι;

Αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό tip: The Expected End.  Είμαστε έκπληκτοι;

◊ Orkun Ün: Νομίζω ότι ανήκε στους ιδιοκτήτες. Η Heidi Klum και ο σύζυγός της Tom Kaulitz. Η Κλουμ ήταν παγώνι και ο σύζυγός της παρακολουθούσε τα πάρτι της ως αυγό της. χαχαχα! Δεν είναι τόσο διασκεδαστικό;

◊ Savaş Özbey: Λοιπόν, η πιο ερευνημένη και επιτυχημένη στολή ήταν και πάλι η ίδια η στολή της Heidi Klum. Η στολή δεν είναι ούτε για ένα άτομο. Υπάρχει μια ομάδα 11 ατόμων. «Η ιδέα μου φέτος ήταν να κάνω κάτι με πολύ κόσμο», είπε στο AP.

◊ Onur Baştürk: Είμαι κι εγώ από αυτούς που τους άρεσε η στολή της Heidi Klum.

◊ Ömür Gedik: Γέλασα δυνατά με τη Heidi Klum, η οποία είναι παγώνι, και τον σύζυγό της, Tom Kaulitz, που παρευρέθηκε στο πάρτι ως αυγό παγωνιού. Ήταν τόσο αστείο. Η Emma Norton μετατράπηκε στο Άγαλμα της Ελευθερίας ήταν επίσης καλή.

Τους περιμένουν δύσκολες μέρες

Το αναμενόμενο συνέβη και το ζεύγος Dylan-Engin Polat τέθηκε υπό κράτηση. Ποια διαδικασία πιστεύετε ότι τους περιμένει από εδώ και πέρα;

Αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό tip: The Expected End.  Είμαστε έκπληκτοι;

◊ Onur Baştürk: Η Dilan Polat και η ομάδα της δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει, καθώς εξακολουθεί να ζητά από την αστυνομία την κρέμα για το δέρμα της. Είναι σίγουρο όμως ότι τους περιμένει μια δύσκολη διαδικασία. Επιθυμία μας είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να μην αναγνωρίζονται πλέον τέτοιες χυδαιότητες.

◊ Orkun Ün: Η διαδικασία λειτουργεί και συνεχίζουν να γράφουν αρνητικά στα νοικοκυριά τους με κάθε κίνηση που κάνουν. Το ζευγάρι Πολάτ δύσκολα μπορεί να συνέλθει μετά από αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει ακόμη κατηγορητήριο, δεν γνωρίζουμε περισσότερες από τις μισές κατηγορίες και είναι σε αυτή την κατάσταση. Είμαι σίγουρος για αυτό τώρα. Ποτέ δεν υπάρχει τόσος καπνός χωρίς φωτιά!

◊ Savaş Özbey: Μητέρες, πατέρες, αδέρφια και αδερφές, ακόμα και γιαγιάδες… Όλοι κρατήθηκαν και οι περιουσίες τους κατασχέθηκαν. Αναρωτιέμαι τι είδους διαδικασία περιμένει τα αληθινά παιδιά.

◊ Ömür Gedik: Φαίνεται ότι αυτή θα είναι μια μακρά διαδικασία, στην οποία οι έρευνες θα εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο…

Ας μην το παίρνουμε στα σοβαρά

“2. Πολλά ειπώθηκαν για τις δηλώσεις της στην εκπομπή «Στρανίτσα»: «Οι γυναίκες να μην περπατούν στο μετρό με ζαρτιέρες ή μίνι», «Οι άντρες είναι πιο έντιμοι από τις γυναίκες», «Οι γυναίκες είναι πάντα αυτές που κουνάνε την ουρά τους». λες αυτά τα λόγια;

Αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό tip: The Expected End.  Είμαστε έκπληκτοι;

◊ Orkun Ün: Ω Θεέ μου! Ας μην γράψουμε ούτε το όνομά του, αλήθεια! Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός του. Ας το αγνοήσουμε, ας το αγνοήσουμε, ας το αγνοήσουμε.

◊ Savaş Özbey: Συμβουλή, πρέπει να λάβουμε υπόψη τις παράλογες και παράλογες δηλώσεις αυτής της γυναίκας; Γιατί κάνουμε μια τέτοια διάκριση;

◊ Onur Baştürk: Θα λάβουμε πραγματικά αυτούς τους ισχυρισμούς στα σοβαρά και θα τους συζητήσουμε; Η λήψη ορισμένων ονομάτων ως προσκεκλημένων μόνο και μόνο για αιχμηρές δηλώσεις είναι πλέον μια πολύ ξεπερασμένη πρωτοβουλία.

◊ Ömür Gedik: Πιστεύω πλέον ότι ο καθένας πρέπει να έχει την ελευθερία να φορά ό,τι θέλει και να επικρίνει αυτό που θέλει.

Η Tuğba είναι επίσης ελεύθερη να εκφράσει τις σκέψεις της και να ασκήσει κριτική.


Comments (No)

Leave a Reply