Αυτά είναι τα ονόματα των νέων ηθοποιών του Cheating! Ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς Aldadmak! Εδώ είναι το καστ του Cheating


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Αυτά είναι τα ονόματα των νέων ηθοποιών του Cheating!  Ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς Aldadmak!  Εδώ είναι το καστ του Cheating


Η σειρά «Aldatmak» με την υπογραφή Tims&B, σε παραγωγή Timur Savcı και Burak Sağyaşar, σε σκηνοθεσία Murat Saraçoğlu και σενάριο Yıldız Tunç ετοιμάζεται να συναντήσει το κοινό σύντομα στο ATV. Ποιοι είναι όμως οι ηθοποιοί της τηλεοπτικής σειράς Aldadmak;

Ένα αδίστακτο καστ

Ποιοι είναι οι ηθοποιοί της τηλεοπτικής σειράς Aldadmak; Το ερώτημα ερευνάται συχνά. Τα ονόματα των καστ της Aldak είναι στα νέα μας.

Ιστορία και ηθοποιοί της τηλεοπτικής σειράς Aldadmak

Μεταξύ των ηθοποιών της τηλεοπτικής σειράς Aldadmak. Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Nesligil, Εσυργίγια Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel.

Aldamak Actors – Aldamak Actors
Βαχίντε Περτσίν
Οδηγός Yenersoy
Η Guside είναι μια δικαστής οικογενειακού δικαστηρίου που αγαπά την οικογένειά της, αλλά μπορεί να είναι απόμακρη και ψυχρή μερικές φορές, κάνει τη γη να τρέμει όταν την πατάει, είναι αυστηρή, ακολουθεί τους κανόνες και δεν ξεφεύγει ποτέ από την αλήθεια. Διατηρεί την εξουσία του στο δικαστικό μέγαρο και στο σπίτι. Η Güzide, η οποία είναι παντρεμένη με τον Tarik εδώ και τριάντα χρόνια, δεν συμβιβάζεται σχεδόν με τίποτα για την οικογένειά της και πιστεύει ότι ξέρει τον σωστό δρόμο, έχει δύο παιδιά που ονομάζονται Oylüm και Ozan… Όλα τα γεγονότα που νόμιζε ότι ήξερε, είναι η αλήθεια για την οικογένειά της και η ζωή θα καταστραφεί από μια μόνο σύμπτωση.

Ερτζάν Κεσάλ
Ο Αλί Σεζάι διαβάζει
Ο Σεζάι είναι ένας πολύ επιτυχημένος δικηγόρος με δικηγορικά γραφεία στο Νεβσεχίρ και στην Άγκυρα. Είναι λάτρης της ποίησης και της λογοτεχνίας και πατέρας δύο παιδιών που έχει χωρίσει τη γυναίκα του. Είναι φίλη με τον Güzide και τον Tarek από το σχολείο. Αν και είχαν πολύ στενή φιλία εκείνη την εποχή, ο Güzide και ο Tarek έγιναν εραστές και απομακρύνθηκαν από την ομάδα. 30 χρόνια αργότερα, όταν οι δρόμοι του συναντιούνται ξανά με τον Güzide, μια εντελώς νέα σελίδα θα ανοίξει στη ζωή του.

Μουσταφά Ουγκουρλού
Ταρίκ Γενερσόι
Ο σύζυγος της Güzide, Tariq, είναι ένας χαρισματικός δικηγόρος που έχει επιτυχία στη δουλειά του και έχει το δικό του δικηγορικό γραφείο. Αν και δεν υπάρχει κανένα εμφανές πρόβλημα μεταξύ αυτού και της Güzide, υπάρχει κούραση στον γάμο τους που ήρθε με τα χρόνια. Ο Tariq κρατάει ένα τεράστιο μυστικό από την οικογένειά του εδώ και χρόνια και η ζωή του θα ανατραπεί όταν αυτό το μυστικό αποκαλυφθεί.

Γιουσούφ Τσιμ
Οζάν Γενερσόι
Ο γιος του Tarek και της Güzide, Ozan, είναι ένας νεαρός πολιτικός μηχανικός που έχει μάτι για το καλύτερο σε όλα. Παραπονιέται ότι δουλεύει πάρα πολύ και θέλει να γίνει πλούσιος όσο πιο γρήγορα γίνεται και να ζήσει μια πολυτελή ζωή. Η επιθυμία του να αποκτήσει τη ζωή που θέλει με τον εύκολο τρόπο θα του δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Τζεμ Μπέντερ
Ολτάν Κασιφόγλου
Ο Oltan, ο στενός φίλος, πελάτης και μέντορας του Taruk, είναι ένας πολύ πλούσιος παλιός επιχειρηματίας που έχει μια κατασκευαστική εταιρεία. Αν και δεν είναι μαφία, δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση για να κάνουν παράνομα πράγματα.

Κάνερ Σαχίν
Tolga Kashifoglu
Ο γιος του Oltan Kashifoglu, Tolga είναι ένας όμορφος επιχειρηματίας νέας γενιάς, ειδικός σε λογισμικό ασφαλείας και ιδιοκτήτης startup. Κερδίζει πολλά χρήματα, τα ξοδεύει πολύ καλά και ζει πολύ καλά. Αν και δεν είναι σταθερός στην ερωτική του ζωή, η ζωή του θα πάρει εντελώς διαφορετική κατεύθυνση όταν συναντήσει την αληθινή αγάπη.

Feiza Sevil Gungor
Oilium Yenersoi
Η όμορφη και έξυπνη κόρη της Güzide και του Tarek, Oylüm, εγγράφεται στην ιατρική σχολή με την επιμονή της μητέρας της, αλλά το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να γίνει παγκοσμίως γνωστή χορεύτρια. Η Oylum έχει το θάρρος να κυνηγήσει τα όνειρά της ακόμα και με το κόστος να κρύψει πολλά πράγματα από την οικογένειά της, αλλά τα πράγματα δεν θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

Asena Girisken
Yeshim Denizeren
Είναι μια ήμερη, ζεστή γυναίκα από την Αττάλεια που παράτησε το λύκειο και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη. Η Yeshim, η οποία έχει μια πεντάχρονη κόρη που ονομάζεται Oikyu, είναι ικανοποιημένη με την ευτυχισμένη και τακτοποιημένη ζωή της, χωρίς να γνωρίζει ότι η ζωή της είναι γεμάτη ψέματα.

Τζεμ Σουργκίτ
Ümit Özgüder
Ο χημικός αδελφός του Güzide, Jumit, είναι χαρούμενος, χιουμοριστικός, λίγο εξωστρεφής, παντρεμένος και έχει μια κόρη. Κάνει λίγους υπολογισμούς, αλλά ξέρει τη θέση του χωρίς να το φτάσει σε ντροπιαστικά επίπεδα. Ο Γκάουϊντ ήταν πάντα μητέρα του, όχι μεγαλύτερη αδερφή.

Meltem Baitok
Ναζάν Τοκλούκα
Η στενή φίλη του Güzide από το πανεπιστήμιο, Nazan, είναι δικαστής όπως ο Güzide. Είναι ο πιο στενός φίλος και έμπιστος της Guzide, στον οποίο άλλοτε δίνει συμβουλές και άλλοτε παίρνει συμβουλές. Η Nazan, η οποία είναι σχεδόν μέλος της οικογένειας, δεν έχει παντρευτεί ποτέ και είναι θεία του Ozan και της Oilum.

Δάφνη Σαμιέλλη
Διαμαντένιο ενθουσιασμό
Η Έλμας Χέβες, που έκανε μεγάλη απήχηση με τις υποθέσεις που κέρδισε, είναι μια πολύ διάσημη δικηγόρος διαζυγίων που έχει αποδείξει τον εαυτό της με τις επιτυχίες της στο επάγγελμά της. Έχει ακλόνητη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, γιατί ξεφεύγει με επιτυχία από κάθε υπόθεση. Η επιλογή της Elmas από την Güzide ως δικηγόρου της θα ξεκινήσει μια μεγάλη μάχη εξουσίας ανάμεσα σε αυτήν και τον Tarek.


Comments (No)

Leave a Reply