Αποτελέσματα κατάταξης Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023! Αποτέλεσμα βαθμολογίας Gönül Dağı, My Brothers Masterchef…


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Αποτελέσματα κατάταξης Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023!  Αποτέλεσμα βαθμολογίας Gönül Dağı, My Brothers Masterchef...


Ως γνωστόν, κάθε πρωί ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της βαθμολογίας της προηγούμενης ημέρας. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τηλεθέασης των εκπομπών που προβλήθηκαν στις 5 Νοεμβρίου αναρωτιέται κανείς ποιες παραγωγές βρίσκονται στην κορυφή των charts. Οι παραγωγές με τις περισσότερες προβολές χθες καθορίστηκαν από τις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα τηλεθέασης των εκπομπών που προβλήθηκαν στις 5 Νοεμβρίου. Συνολικά, το «Yargı», που συνάντησε το κοινό στο Kanal D, κατέλαβε την 1η θέση, το «Teşkilat», που προβλήθηκε στην TRT1, στη 2η θέση και το Kirli Sepeti, που προβλήθηκε στο Fox, κατατάσσεται στην 3η θέση.

Στον όμιλο της ΕΕ, το «Yargı», που μεταδόθηκε επίσης στο Kanal D, κατέλαβε τη 2η θέση, το «Teşkilat» προβλήθηκε στην TRT1 και το «Masterchef Turkey All Star» κατέλαβε την 3η θέση.

Αποτελέσματα αξιολόγησης Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 Gönül Dağı Αποτελέσματα βαθμολογίας του My Brothers Masterchef...Ποιες σειρές παίζονται απόψε;

Ποιες σειρές παίζονται απόψε;
Comments (No)

Leave a Reply