Αποκαλύφθηκε το Snapdragon 8s Gen 3! Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Εδώ και αρκετό καιρό, η Qualcomm εργάζεται για την επέκταση της οικογένειας Gen 3. Ήταν στην ημερήσια διάταξη με διαρροές τον τελευταίο καιρό. Snapdragon 8s Gen 3 Έχει γίνει επίσημη προώθηση για. Αναφέρθηκε ότι το chipset θα επικεντρωθεί σε λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και θα κάνει σημαντικά βήματα στο 5G.

Τι θα προσφέρει το Snapdragon 8s Gen 3;

Η Qualcomm είπε ότι το chipset θα έχει έναν βασικό πυρήνα Cortex-X4 που θα τρέχει στα 3,01 GHz, τέσσερις αποδοτικούς πυρήνες Cortex-A720 που θα λειτουργούν στα 2,8 GHz και τρεις αποτελεσματικούς πυρήνες Cortex-A520 που θα τρέχουν στα 1,84 GHz. Επίσης TSMC Διαδικασία 4 nm Ας σημειώσουμε ότι είναι χτισμένο σε .

Οι νέες λεπτομέρειες που προέκυψαν αποκάλυψαν επίσης διάφορα χαρακτηριστικά του chipset. σε ένα smartphone παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη Το 8s Gen 3 θα επιτρέψει την επεξεργασία κειμένου και εικόνας. Χάρη σε αυτήν την υποστήριξη, η Google θα υποστηρίξει γλώσσες όπως Gemini Nano και Llama 2.

Τελικά!  Η αναμενόμενη καινοτομία είναι καθ' οδόν με το Samsung Galaxy S25

Τελικά! Η αναμενόμενη καινοτομία είναι καθ’ οδόν με το Samsung Galaxy S25

Αποκαλύφθηκε το μέγεθος οθόνης του τυπικού μοντέλου της σειράς Samsung Galaxy S25, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει η Samsung τον επόμενο χρόνο.

Άλλα χαρακτηριστικά του chipset περιλαμβάνουν έναν νέο γνωστικό ISP για προηγμένη επεξεργασία εικόνας. Αυτό φέρνει διάφορες δυνατότητες, όπως ζουμ φωτογραφιών, σημασιολογική αναζήτηση και βελτίωση ποιότητας 2x sHDR για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι προσφέρει υποστήριξη βίντεο 4K HDR.

Qualcomm, σε πραγματικό χρόνο Επιταχυνόμενη ανίχνευση ακτίνων υλικού Είπε ότι έχει το χαρακτηριστικό. Ωστόσο Παγκόσμιος φωτισμός Η λειτουργία (Global Lighting) δεν είναι διαθέσιμη. Αυτό δείχνει ότι βρίσκεται πίσω από το SD 8 Gen 3 στην οπτική επεξεργασία.

Snapdragon 8s Gen 3 επίσης για ταχύτερη συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας Snapdragon X70 5G Περιλαμβάνει μόντεμ. Προσφέροντας υποστήριξη 5G και Wi-Fi 7, αυτό το μόντεμ περιλαμβάνει το σύστημα συνδεσιμότητας κινητών Qualcomm FastConnect 7800. Η εταιρεία είπε ότι οι ταχύτητες Wi-Fi θα υποστηρίζονται έως και 5,8 Gbps.

Με την ανακοίνωση του 8s Gen 3, η επόμενη γενιά ναυαρχίδων αναμένεται να είναι ταχύτερη, πιο αποτελεσματική και πιο ισχυρή. Το πρώτο τηλέφωνο που χρησιμοποίησε το chipset είναι ακόμα ασαφές.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply